Jazyk v podání designové židle

Tagy:  židle, barová židle, interiérová židle, sedací nábytek, židlička, barevná židle, lesklá židle, design, designový nábytek, interiérový nábytek

Sponzorované odkazy:

Jazyk v podání designové židle

Interiérový nábytek doslova vybízí designéry k vymýšlení nejrůznějších estetických kreacích, které oživí klasický i moderní interiér.

Designér Peter Harvey uvedl na trh neobyčejnou židli, která je inspirována vypláznutým jazykem. Židle se nese v duchu pozdních 60. – 70. let, ve stylu pop-rocku, s příměsí moderních prvků spadající do současného období.

Kolekce velmi pestrých, možná by se dalo říci až sladkých židlí, je nejen ergonomicky přizpůsobena tělu sedícího, ale také reaguje na jeho pohyby a ohýbá se s tělem člověka.

Židle jsou vyrobeny z velmi odolného a pevného materiálu, ze sklolaminátu, který odolává UV záření a tím si udržuje stále svoji barvu. Lesklý materiál také zachycuje estetický výraz židle a dynamiku designu, jenž má jedinečný barevný lesk.

Každá židle je označeno svým specifickým číslem a vlastnoručně podepsána autorem, Peterem Harveyem.

Židle jsou určeny pro vnitřní i venkovní použití, stabilitu a vysokou pevnost zaručuje leštěná nerezová ocel, která je pilířem celé židle. Rozměry židle jsou 86 × 50 × 70 cm, k dostání v barevných provedeních: červená, bílá, oranžová, růžová, žlutá, fialová, modrá a v barvě limetky.

Kolekce židlí je vyrobena v limitované edici 50 kusů (od každého typu podnože), v základním provedení chrom jsou k dostání za 4500 euro, s ocelovou podnoží za 4950 euro.

sladká designová kolekce interiérového nábytkusladká designová kolekce interiérového nábytku
v barvách pestrých, lesklých …v barvách pestrých, lesklých …

zdroj: http://www.outdoorzgallery.com

Článek Jazyk v podání designové židle byl publikován 1. června 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...