Designové radiátory jsou ozdobou interiérů

Tagy:  radiátory, radiátor, topení, hudební nástroje, hudební nástroj, výhřev, teplo domova, interiérové topení, harfa

Sponzorované odkazy:

Designové radiátory jsou ozdobou interiérů

Radiátory patří k předmětům, které nepříliš přispívají k dokonale řešenému interiéru a mnohdy jsou pro celkový design doslova zkázou. Pokud je to technicky možné, schovají se pod podlahu, to s sebou přináší složitější stavební práce a samozřejmě vysoké náklady.

Na design radiátorů vsází společnost Carisa, jejíž kolekce otopných zařízení disponuje exkluzivním vzhledem v netradičním pojetí. Kolekce radiátorů je inspirována různými hudebními nástroji, v čele s designově řešenou harfou životní velikosti.

Luxusní topení ve tvaru hudebních nástrojů představuje nový rozměr výtopu domů, které se nesnažíme ukrývat, ba naopak, stavíme jej tam, kde budou všem na očí.

Otopné těleso Adagio ve tvaru harfy je vyrobeno z nerezové oceli, stejně jako ostatní „hudební nástroje“ z této unikátní kolekce. Symfonie dokonalých tónů v kombinaci s hřejivými prvky vycházejících z nerezové oceli zahřejí nejen na tělo, ale i na duši.

Minimalistické pojetí v silné designové struktuře bude ozdobou každého moderního interiéru, v němž je chloubou každý detail. Nabídka zahrnuje různé typy hudebních nástrojů, vybírat můžeme tedy dle našeho vztahu k danému druhu.

teplo, melodie i designteplo, melodie i design

zdroj: http://www.carisa.com.tr

Článek Designové radiátory jsou ozdobou interiérů byl publikován 10. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...