Konferenční stolek nebo mraky

Tagy:  stolek, stolky, konferenční stolky, konferenční stolek, nábytek, interiér, interiérový nábytek, odkládací stůl, odkládací stolek, odkládací stolky, doplňky, dekorace

Sponzorované odkazy:

Konferenční stolek nebo mraky

Příroda dává designérům stále více podnětů pro jejich tvůrčí práci, tentokrát se nechali inspirovat mraky. Design bez hranic, aniž by se zapomínalo na to, co lidé opravdu chtějí, je étos **Marka Eje, návrháře designových stolků. Jeho provedení nábytku disponuje hravými prvky, které dávají možnost znovu objevovat tradiční kusy v nových formách.

Nábytková kolekce „Clouds“ obsahuje různě velké konferenční či odkládací stolky, které svým tvarem připomínají mraky. Konferenční stolky pocházejí z módní nábytkářské společnosti Fashion4Home.

Set konferenčních stolků obsahuje 3 kusy různě vysokých, samostatně aplikovatelných stolků, které lze do sebe navzájem vkládat. Stolky jsou vyrobeny z dubové dýhy, která je však v tomto případě velice robustní, masivní. Vysokou odolnost povrchu zajišťuje středně silná dřevovláknitá deska, tzv. MDF deska.

Stolky jsou nabízeny v přírodním odstínu – imitaci dřeva a v bílém provedení, v rozměrech 61 × 34,4 × 1­3,8 cm (v setu), za cenu 300 amerických dolarů / za set.

Čisté linie, minimalistické provedení, decentnost a zároveň hravost a kreativita, jsou pojmy, kterými konferenční stolky Clouds bezesporu disponují.

sada obsahuje tři kusysada obsahuje tři kusy
v přírodním provedenív přírodním provedení v nabídce i v barvě bílév nabídce i v barvě bílé

zdroj: http://www.fashion4home.com

Článek Konferenční stolek nebo mraky byl publikován 6. května 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...