Doplňky z nepotřebného kovu

Tagy:  mísy, misky, talíře, tácy, talíř, dekorace, doplňky, nádobí, kov, kovové, šrot, odpad, recyklace

Sponzorované odkazy:

Doplňky z nepotřebného kovu

Recyklace nepotřebných předmětů zažívá opravdový boom, a to především v oblasti interiérových doplňků a nábytku.

Originální interiérové doplňky a dekorace z nepotřebného ba dokonce znehodnoceného materiálu vytváří Tammy Roe pro designové studio Sawbridge. Hlavní materiál, který Tammy pro svá díla potřebuje, pečlivě vybírá na skládkách kovošrotu.

Mladá umělkyně tráví hodiny a hodiny pečlivým vybíráním v místech sběrných surovin, kde svých slov nachází doslova výjimečné poklady. Dříve, než zasedne za pracovní stůl, objevuje a rekultivuje průmyslové objekty, které jí více než inspirují.

Po nasbírání potřebného materiálu, usedne ke stolu a kompletuje šrouby a šroubečky, kovové nástroje, řetězy, matice a různé kovové součástky. Z hromady šrotu dokáže vytvořit úžasná díla, která se stávají ozdobou každého interiéru.

Výtvory Tammy jsou vskutku až uměleckým dílem, které kombinuje sochařství s praktickým využitím. Nevšední mísy, misky, tácy či talíře představují dominantní prvek v každém moderním i standardním interiéru. Každý kus je nejen originální, ale také ekologicky šetrný k přírodě.

zde tráví Tammy nejvíce časuzde tráví Tammy nejvíce času
přenádherná díla vznikají ze šrotového odpadupřenádherná díla vznikají ze šrotového odpadu

zdroj: http://www.sawbridge.com

Článek Doplňky z nepotřebného kovu byl publikován 19. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...