Zábavné bytové doplňky: polštář nebo hořčice

Tagy:  polštář, polštářek, dekorativní polštářek, bytové textilie, textil, textilní, dekorace, doplňky, interiérové dekorace, interiérové doplňky, interiér, interiérové, hořčice, párek, párek v rohlíku, rohlík, rychlé občerstvení

Sponzorované odkazy:

Zábavné bytové doplňky: polštář nebo hořčice

Říká se, že drobnosti a nejrozmanitější doplňky vytvářejí kouzlo domova a přispívají k jeho útulné atmosféře. Kategorií interiérových doplňků a dekorací, které zpříjemňují kouzlo prostoru, je celá řada. Velmi často se v interiéru objevují nejrozmanitější druhy textilií, kterými jsou především dekorativní a ozdobné polštářky.

Následující dekorativní polštářek byl inspirován rychlým občerstvením, konkrétně párkem v rohlíku, zalitém plnotučnou hořčicí. Neobvyklý design polštářku, vybavený dekorativní aplikací, přináší zábavnou formu do interiéru.

Polštářek je vyroben ze 100% recyklovaného materiálu (platových lahví), v rozměrech 14 × 22 cm, k dispozici je za cenu 35 amerických dolarů. Polštářek je uživatelsky velmi komfortní, hebký, měkký a zároveň vysoce odolný.

Povlak polštářku je snímatelný, což přispívá k velmi praktické a snadné údržbě, lze ho prát v pračce a sušit v sušičce na prádlo při nižším stupni.

Polštářek „Hořčice“ je vyroben ručním zpracováním, pokud nejste příznivci hořčice, můžete vybírat polštářky v podobě kečupu nebo sojové omáčky. Jelikož se jedná o ruční práci, lze požadavky přizpůsobit přímo zákazníkovi.

kreativní doplněkkreativní doplněk
přejete si párek v rohlíku?přejete si párek v rohlíku?

zdroj: http://www.etsy.com

Článek Zábavné bytové doplňky: polštář nebo hořčice byl publikován 16. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...