Nábytek s přívlastkem maximálně skladný

Tagy:  nábytek, interiérový nábytek, rozkládací nábytek, židle, stůl, stolek, jídelní židle, jídelní stůl, jídelní stolek, skládací židle, rozkládací židle, skládací stůl, rozkládací stůl, dřevěná židle, dřevěný stůl

Sponzorované odkazy:

Nábytek s přívlastkem maximálně skladný

V dnešní době není problém vybrat si nábytek dle svého vkusu, nabídka úctyhodně převyšuje poptávky, výběr je rozmanitý. Častým problémem je však umístění nábytku do interiéru, některé byty disponují velmi stísněným prostorem a nábytek neodpovídá potřebným proporcím.

Řešení přichází v podobě praktického, avšak velmi designového nábytku od Nilse Frederkinga. Jeho modely disponují maximální skladností, úchvatným designem, vysokou kvalitou, odolností a uživatelskou komfortností.

Kulatý jídelní stůl a jídelní židle po složení zaberou pouhých 8 centimetrů prostoru, což vyřeší situaci mnohých maloplošných bytů. K přednostem také patří manipulace, ta spočívá v pouhém stisknutí bezpečnostního tlačítka, na jehož základě se stůl rozloží do dané podoby. Dvěma stisknutími rozložíme i židli, ze které získáme maximálně komfortní pohodlí, stabilní polohy a vysoké pevnosti.

K velkým přednostem patří skladnost, na jednom metru čtverečním lze rozložit celkem 22 židlí, díky čemuž lze pořádat obsáhlou hostinu i v mini bytech. Co se materiálového provedení týče, nábytek je vytvořen z kvalitních dřevin a kovů, díky čemuž disponuje vysokou nosností a prvotřídní kvalitou.

Stylový nábytek od Nilse Frederkinga je dokonalou volbou pro všechny, kteří šetří každým centimetrem prostoru.

minimalizace skladnosti, maximalizace prostoruminimalizace skladnosti, maximalizace prostoru

zdroj: http://www.nils-frederking.de

Článek Nábytek s přívlastkem maximálně skladný byl publikován 7. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...