Pohovka ve jménu jara

Tagy:  pohovka, sedačka, sedací souprava, kytky, květiny, jaro, altamoda, nábytek, interiérový nábytek, sedací nábytek, sofa, křeslo, odpočinkové křeslo

Sponzorované odkazy:

Pohovka ve jménu jara

Jaro, roční období, přinášející probuzenou přírodu, pestrost květin, špitajícího ptactva a pozitivní náladu lidstva. Příroda je v květu, ptáci zpívají, slunce svítí a lidé se probouzejí po úporné zimě do krásného prostředí.

Jaro je lásky čas a není tedy divu, že právě toto roční období je považována za nejromantičtější. To je také důvod, proč italská společnost Altamoda představila svoje nejnovější dílo, pohovku Bigbaboll.

Pohovka je pokryta jednou z nejpopulárnějších tkanin, pocházející z dílny Kena Scotta. Romantické květinové pole doslova ožije v každém a s každým interiérem, pocit ještě více umocní osvětlení, které svým tvarem připomíná květinu.

Kromě osvětlení doplňuje pohovku transparentní odkládací stolek, který lze libovolně posouvat a otáčet dle potřeby. Odkládací stolek růžové barvy lze umístit na bok pohovky nebo přímo do jejího středu.

Dokonalá sladěnost barev přispívá k vyvážené harmonii pohovky, netradiční pojetí nohou ji naopak posouvá do oblasti umělecké. Všechny detaily jsou v naprosté designové rovině, nabízející velkolepý pohled a komfortní posezení.

Ať už se nám pohovka líbí či nikoli, jedno je jisté: její přítomnost dokáže rozzářit nejen interiér, ale i náladu všech přítomných.

dokonalé synonymum jaradokonalé synonymum jara
neopomenuto ani v detailechneopomenuto ani v detailech

zdroj: http://www.altamodaitalia.it http://www.kenscott.it

Článek Pohovka ve jménu jara byl publikován 5. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...