Vinylové dlaždice střižené na míru

Tagy:  interiér, interiérové dlaždice, interiérové podlahy, podlaha, podlahy, podlahová krytina, podlahové krytiny, dlažice, keramická podlaha, vinyl, vinylové, vinylová, vinylová podlaha, podlaha vinylová

Sponzorované odkazy:

Vinylové dlaždice střižené na míru

Interiérové podlahové krytiny mohou být z různých materiálů, od klasického linolea počínaje, přes plovoucí podlahy až u dlaždic konče. A právě dlaždice se v poslední době stávají velmi žádoucí podlahovou krytinou, a tu především pro svoje příznivé vlastnosti.

Dnes tedy bude řeč o interiérových podlahových dlaždicích, ovšem o dlaždicích ne ledajakých, ale o dlaždicích vinylových.

Modulární interiérové dlaždice vyrobené z vinylu, disponující estetickým designem s přepestrými a trendy vzory. Vinylové dlaždice ze společnosti Modularity Tiles lze vybírat ze základní nabídky vzorů a barev, pokud si nevybereme, můžeme si nechat vyhotovit dlaždici přesně dle svých požadavků.

Vinylové dlaždice jsou vhodné nejen pro trvalé či dlouhodobé použití, ale také pro použití pouze dočasné či přechodné. Dlaždice se velmi snadno instalují a velmi dobře se udržují.

Společnost Modularity Tiles přináší prostřednictvím vinylových dlaždice revoluční design s nekonečnou možností kreativity. Vinylové dlaždice mohou být použity do soukromých domů či bytů, ale i do komerčních budov, kanceláří či ostatních objektů.

vinylové dlaždice střižené interiéru přímo na míruvinylové dlaždice střižené interiéru přímo na míru
velkolepá souhra barev, struktur i motivůvelkolepá souhra barev, struktur i motivů

zdroj: http://www.modularitytiles.com

Článek Vinylové dlaždice střižené na míru byl publikován 29. března 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...