MONO sofa podle LK Hjelle

Tagy:  pohovka, pohovky, sedačka, sedačky, sedací souprava, sedací soupravy, nábytek, interiérový nábytek, sedací nábytek, mono, sedačka mono, sofa, sofa mono

Sponzorované odkazy:

MONO sofa podle LK Hjelle

Pohovky, sedačky či sedací soupravy patří k základnímu nábytkovému vybavení, které nesmí chybět v žádné moderní domácnosti. Nabídka našeho trhu je rozmanitá, výběr záleží pouze na našem vkusu, životních potřebách a také finančním stavu naší peněženky.

Vedle klasických modelů, můžeme vybírat designové kousky, které zaujmou svým tvarem, stylem nebo provedením. MONO pohovka je jednou z těch, která svým designem určitě zaujme a nadchne.

Mono pohovka patří k nejnovějším designovým kouskům vycházejícím ze společnosti Anderssen & Voll pro LK Hjelle. Minimalistický a elegantní pohovku lze snadno integrovat do široké škály moderních interiérů.

Mono pohovku bychom mohli charakterizovat jako elegantní, tenkou a štíhlou, se skrytým polstrování, flexibilním ztvárněním nabízející vysokou úroveň komfortu. Mono znamená jednoduchost, přirozenost, strohost v pozitivním slova smyslu.

Její ploché povrchy dávají pohovce přirozený výraz, díky svým malým rozměrům vyžaduje minimální prostor, který ji dovoluje širokou škálu užití.

Mono pohovka je k dispozici jako dvou a třímístná, dodávána v rozměrech: v délce 195, 130 a 65 cm, v hloubce 62 cm a výšce 81 cm.

pojmenování „mono“ sedačce opravdu slušípojmenování „mono“ sedačce opravdu sluší

zdroj: http://www.anderssen-voll.com http://www.hjelle.no

Článek MONO sofa podle LK Hjelle byl publikován 27. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...