Jídelnu lze vylepšit dokonalým příborníkem

Tagy:  jídelna, jídelny, kuchyně, příbor, příborník, skříň, skříňka, komoda, skříňka na příbory, úložný prostor, příborníky

Sponzorované odkazy:

Jídelnu lze vylepšit dokonalým příborníkem

Jídelna je místem, ve kterém nesmí chybět stůl a samozřejmě velmi vkusný příborník, který umocňuje celkovou atmosféru. Příborníkům se prozatím nevěnuje příliš velká pozornost, ovšem jejich přítomnost v jídelně začíná být nejen designově zajímavá, ale také trendy.

Příborník zastupuje v jídelně dvě velmi důležité role: vystupuje jako designován dekorace prostoru a zároveň jako velmi praktický a užitečný kus nábytku. Neslouží pouze pro ukládání příborů, jak napovídá název, ale i pro ukládání jiných, pro stolování potřebných doplňků.

Při výběru příborníku musíme zohlednit především barevné pojetí, příborníky jsou nabízeny v různých barvách či imitací. Trendy jsou barvy méně nápadné, přírodní, krémové, smetanové, vanilkové a imitace dřeva. Výběr příborníku by měl být také podmíněn stravovacími návyky, dle toho bychom měli vybírat vnitřní uspořádání (skříňky, šuplíky, poličky).

Horní deska příborníku zpravidla slouží jako plocha vyhraněná pro dekorativní účely. Vkusně zde vypadají romantické svíčky, dekorační mísy plněné drobnými kamínky, fotky členů domácnosti v designových rámečkách nebo živé květiny, především barevné kvetoucí orchideje.

Uvedení příborníku do jídelny zvýší nejen dekor prostoru, ale také nabídne funkčnost, přehlednost a organizovanost prostoru.

dnešní příborníky jsou designovou perloudnešní příborníky jsou designovou perlou

zdroj: http://freshome.com/…ng-sideboard

Článek Jídelnu lze vylepšit dokonalým příborníkem byl publikován 25. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...