Black and White: nový rozměr koupelnového designu

Tagy:  koupelna, koupelnové, koupelnový, nábytek, doplňky, černá, bílá, barva černá, barva bílá, barva, barevné, dekorace, koupelnové doplňky, koupelnové dekorace

Sponzorované odkazy:

Black and White: nový rozměr koupelnového designu

Bílá a černá, to jsou barevné kombinace, které ve vzájemném propojení snad nikdy nezestárnou. Dokonalý kontrast barev propojuje úžasné barevné snoubení, snad žádné z jiných barevných kombinací nejsou tak stylové, trendy, nestárnoucí.

Barevná kombinace s černou bílou je kombinací velmi elegantní, až exklusivní, hodící se do každého interiéru. Toto vzájemné barevné splynutí lze použít nejen k výzdobě interiéru, ale také v podobě nábytku, textilií, nádobí či bytových dekorací.

Není tedy divu, že se barva černá a bílá přesouvají i do koupelny, kde vytvářejí harmonický prvek. Paola Navone, ve spolupráci s italskou společností Falper, se svojí nejnovější kolekcí Coco bodoval v oblasti koupelnového designu.

Výsledkem je univerzální koupelnový design míšený s andělskou bílou a luxusní okouzlující černou barvou. Jedinečné vzory a struktury přispívají k exkluzivnímu nádechu, jednoduchosti a naprosté čistotě.

Dlouhotrvající efekt nenásilných a naprosto přirozených barev, spolu s dokonale řešenými doplňky přináší kouzlo do všech koupelen.

Kolekce Coco nastavila opravdu vysokou laťku, kterou bude velmi těžké zdolávat.

elegance je když … spojíme pojmy black and whiteelegance je když … spojíme pojmy black and white
dokonalá harmonie v koupelnědokonalá harmonie v koupelně

zdroj: http://www.falper.it

Článek Black and White: nový rozměr koupelnového designu byl publikován 10. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...