Lithocast Kohler: volně stojící vana

Tagy:  koupel, koupelna, vana, volně stojící vana, nábytek, koupelnový nábytek, sanitární keramika, keramika, koupelnové vybavení, vybavení koupelen, koupelnová keramika

Sponzorované odkazy:

Lithocast Kohler: volně stojící vana

Komfort a maximální uživatelské pohodlí je nejtypičtější především pro ložnice a koupelny. A právě koupelny, především koupelnová zařízení zaznamenávají v poslední době maximální trendový boom.

Většina z nás řeší dilema: vanu nebo sprchový kout? Pokud nám to prostor dovolí je ideálním řešením začlenit do prostoru obě možnosti. V opačném případě můžeme kombinovat sprchový kout s větší a hlubokou vaničkou nebo si vybrat.

Při pohledu na volně stojící, elegantní a vkusně řešenou vanu od společnosti Kohler by pro leckoho mohla být volba jednodušší. Nejnovější design koupelnového vybavení s kombinací nových materiálů přináší dech beroucí dílo.

Kolekce volně stojících van zahrnuje produktové řady koupacích nádob Abrazo, Aliento a Askew. Všechny modely jsou vyrobeny z exkluzivního materiálů KOHLER Lithocast, velmi kvalitního materiálu, s matným povrchem, který se podobá skutečnému kameni. Ovšem na rozdíl od kamene nabízí Lithocast příjemný a teplý dotyk, pohodlnost a velmi snadnou údržbu.

Abrazo je jedinečná volně stojící vana, která nabízí organické tvary s jemnými, zaoblenými křivkami. Aliento je stojící vana současnosti, která disponuje pravými úhly a přímkami s jemným zaoblením. Zatímco vana Askew disponuje funkcemi ostrými v kombinaci s čistými liniemi, které vytvářejí dramatická kontaktní místa v každé moderní koupelně.

dokonalá prostorová souhradokonalá prostorová souhra
elegance, styl a tvářelegance, styl a tvář

zdroj: http://www.us.kohler.com/index.jsp

Článek Lithocast Kohler: volně stojící vana byl publikován 23. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...