Knihovna netradičního pojetí

Tagy:  kniha, knihy, knížka, knížky, pohovka, sedačka, sofa, otoman, sedací nábytek, nábytek, interiérový nábytek, knihovna, knihovnička, multifunkční nábytek

Sponzorované odkazy:

Knihovna netradičního pojetí

Knihovny jsou v některých interiérech žádané, v jiných naopak zatracované, a to především pro jejich nevzhlednost. Vyprojektovat knihovnu, která by byla nejen praktická, užitečná a účelná, ale také estetická a designová, je mnohdy velká dřina.

Výtvarník Younes Duret vsadil na multifunkčnost a neprohloupil. Jeho knihovna v kombinaci s pohovkou splňuje i ty nejvyšší nároky svých uživatelů. Kreativní sofa Ransa disponuje skladovacím prostorem, místem, které je určeno pro uložení knih.

Vzhled tohoto výjimečného nábytku dává pohled na levitující sofu nad knihovnou. Rozměry sofy umožňují komfortní užívání a navíc nabízí možnost mít své oblíbené autory doslova na dosah ruky.

Sofa Ransa nabízí estetický efekt, který je možné integrovat do všech moderních interiérů a docílit tak neuvěřitelných vizuálních výsledků. Ovšem k celkové vizualizaci je zapotřebí organizace, což nabádá k tomu, že knihy musí být neustále uspořádané v jedné rovině. Chaos a nepořádek nebude působit efektně a naruší tak celkový design nejen pohovky, ale i nejbližšího prostoru.

sofistikované provedenísofistikované provedení
dokonalé řešení prosotrudokonalé řešení prosotru

zdroj: http://younesdesign.com

Článek Knihovna netradičního pojetí byl publikován 17. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...