Obi, místo k nákupům pro byt i zahradu

Tagy:  OBI, byt, dům, zahrada, materiál, nákup

Sponzorované odkazy:

Obi, místo k nákupům pro byt i zahradu

Náš dům i zahrada často potřebuje opravu či vylepšení. Obojí bez problému vyřešíme v domech OBI. Ty nabízejí široký sortiment kutilských potřeb, nábytku i drobností do domu i na zahradu. V OBI zkrátka vyřešíme každý problém a to rychle a vše pod jednou střechou.

Postavte si dům s OBI

V OBI nalezneme téměř vše, co můžeme při stavbě nového domova či během rekonstrukcí potřebovat. Zakoupit můžeme materiál i nářadí a také získat užitečné informace a rady od vyškoleného personálu, který nám vždy ochotně poradí s našimi otázkami či problémy. Ať už jsou naše nápady, co se stavby týče, jakékoli, v OBI najdeme bohatý všeho potřebného.

Detaily do naší zahrady

Pokud se rádi zaměřujeme na detaily a řešíme malé drobnosti, zamilujeme si sekci zahradnických potřeb a pestrý výběr květin a doplňků. Od drobných bylinek po pěkné stromky a k tomu ohromné množství květináčků a masivních květináčů různých velikostí. Díky OBI si zařídíme překrásnou zahradní skalku, anglický trávníček, pohodlné rodinné posezení i malou dřevěnou roubenku.

Pro drobné i velké opravy

Ať už kutilové jsme, či nikoli, nářadí se v naší domácnosti vždy uplatní. Drobným i větším opravám se zkrátka nevyhneme. S OBI bez problému vybavíme své kufříky s kutilskými potřebami tak, abychom měli vždy vše po ruce připravené k použití.

OBI nábytek pro interiér i exteriér

V OBI si můžeme obstarat i nábytek, a to jak vnitřní, tak venkovní. Obzvláště, co se zahradního nábytku týče, nás mnoho zaujme. Stolky, stoly, židličky, sedačky, houpačky, tím vším můžeme vybavit zahradu i terasu a připravit se tak na letní grilování či večerní popíjení v příjemném chladu zahrádky.

Drobnosti pro naši domácnost

Zatoužíme-li po bytovém doplňku, i pro něj můžeme do oranžových domů OBI zajít. Stolní lampičky i velké lampy pro pracovnu, dětský pokoj či obývací pokoj nám nabídne sekce s osvětlením. Jistě nás zaujmou i koberce, polštářky, deky a další drobnosti ze sekce s textilem. Procházkou po OBI odhalíme mnoho zajímavých drobností, které by náš byt nejen zkrášlily, ale především jej udělali praktičtějším.

Vybarvěte se s OBI

V OBI si můžeme dům nejen vybavit, ale i vybarvit. Nechte si namíchat speciální barevný odstín a vymalujte si místnosti přesně podle chuti.

Míchání přesných odstínů, autor: obi.czMíchání přesných odstínů, autor: obi.cz

Článek Obi, místo k nákupům pro byt i zahradu byl publikován 23. března 2011 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...