Nástěnné hodiny ve stylu Domina

Tagy:  hodiny, nástěnné hodiny, interiérové hodiny, digitální, digitální hodiny, domino, hra domino, dominové kostky, kostky, hrací kostky, moderní hodiny, interiérové doplňky

Sponzorované odkazy:

Nástěnné hodiny ve stylu Domina

Hodiny si do bytu či domu pořizujeme především za účelem praktickým, tedy za účelem měření času. Dle druhu, máme podmínky výběru dosti ztížené, jelikož se musíme rozhodnout pouze mezi hodinami digitálními nebo analogickými.

Digitální nástěnné hodiny jsou však více méně bez nápadu a v interiéru nepůsobí příliš vrozeně. Dáváme přednost tedy hodinám ručičkovým, které nabízejí daleko zajímavější design i tvarové či materiálové ztvárnění.

Společnost Carbo Design Group představila velmi unikátní digitální hodiny ve tvaru dominových kostek. Hodiny jsou nejen velmi extravagantní na design, ale také na netradičnost čitelnosti času.

Sada dominových hodin zahrnuje tři hrací kostky, které se musí umístit svisle vedle sebe. Přesný čas nám udávají tečky, které jsou na každé kostce domina. První kostka nám sděluje čas v hodinách, je vybavena jednou až dvanácti tečkami. Druhá kostka pojednává o čase vyjádřeném v minutách, třetí kostka udává vteřiny.

Náročnost zjištění času je z počátku natolik složitá, že jeho zjištění může trvat i několik minut. Nejnáročnějším prvkem je správné zjištění minut, jejichž grafické vyjádření může být leckdy zavádějící. Na druhou stranu je však nutné podotknout, že dominové hodiny jsou opravdovým unikátem vyznačujícím se naprostou stylovostí.

Dominové kostky disponují standardním barevným zpracováním, podklad je černý a tečky bílé.

hrací kostky ve funkci časového sděleníhrací kostky ve funkci časového sdělení
kolik je vlastně hodin?kolik je vlastně hodin?

zdroj: http//www.new­s.carbondesig­n.com

Článek Nástěnné hodiny ve stylu Domina byl publikován 14. února 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...