Konferenční stolek Rustika

Tagy:  stůl, stolek, stolky, konferenční stolek, skleněný stolek, skleněný konferenční stolek, nábytek, interiérový nábytek, rustikum, rustika

Sponzorované odkazy:

Konferenční stolek Rustika

Konferenční stolky si většina z nás pořizuje nejen jako předmět praktický, ale spíše jako předmět designový. Ono také není divu, vždyť konferenční stolek slouží jako doplněk sedací soupravy a odkládací prostor pro drobnosti.

Nabídka konferenčních stolků je na našem trhu natolik rozmanitá, že nás v této oblasti nedokáže jen tak něco zaujmout. Ovšem jeden kousek se přeci jen našel. Konferenční stolek Rustika vyniká především svojí lehkostí, decentností a zároveň dominancí.

Originální kombinace zvolených materiálů zaujme na první pohled: pojetí tepaného železa a skla je více než oku lahodný. Stolky disponují průměr cca 1 metr a jsou 38 cm vysoké. Stolky Rustika se prodávají přibližně za 290 eur za kus, což je cena za takovou krásu v celku přiměřená.

Kroužkové pojetí konferenčního stolku by mělo navodit moderní atmosféru dávných časů, které v budou hrát v prostoru prim. Jejich výrobním cílem bylo maximálně se přizpůsobit jakémukoli stylu interiéru, což se v tomto případě více než povedlo.

Pokud tedy dáváte přednost věcem nadčasově moderním s tváří historickou, konferenční stolky Rustika jsou vaší ideální volbou.

kruhové pojetí je odkazem Rustikumkruhové pojetí je odkazem Rustikum

zdroj: www.rustikadecoracion.com

Článek Konferenční stolek Rustika byl publikován 25. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...