Splachovací páky exkluzivního designu by TECE

Tagy:  wc, toaleta, záchod, záchodová mísa, sanitární keramika, doplňky, koupelnové doplňky wc doplňky, splachovadlo, splachovací systém, pákové splachování

Sponzorované odkazy:

Splachovací páky exkluzivního designu by TECE

Splachovací systémy jsou zpravidla v našich podmínkách dosti opomíjený, existuje několik modelů, které se na našem trhu opakují či detailně obměňují.

Designován kolekce splachovacích systémů přitom dokáže koupelnu nebo toaletu pozvednout o několik stupínků výše. Ovšem firem, které se touto problematickou na našem trhu zabírají je poskromnu a cena jejich výrobků se pohybuje v astronomických výšinách.

Ke standardním splachovacím systémům patří desky, které disponují různým barevným i materiálovým zpracováním. Designové kliky v podobě splachovacího systému bychom však hledali jako jehlu v kupce sena. Při pohledu na naší fotogalerii je však zřejmé, že kliky působí mnohem zajímavěji, neobvykle a originálně.

Společnost TECE vyrábí originální, designově zpracované splachovací systémy s klikovými úchytky. K přednostem jejich produkce patří kvalita, nadčasový design, originální pojetí, snadná montáž a pohodlná obsluha.

Pákový splachovací systém také umožňuje individuální regulaci vody na 3, 6 a 9 litrů, v závislosti na otočením či potlačením kliky. Všechny výrobky jsou založeny na nové koncepci, díky které je možné integrovat produkty do různých odpadních systémů.

Výrobky společnosti TECE představují maximální designové ztvárnění každé koupelny či toalety.

revoluce ve splachovacích systémech od společnosti TECErevoluce ve splachovacích systémech od společnosti TECE

zdroj: http://www.tece.de

Článek Splachovací páky exkluzivního designu by TECE byl publikován 17. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...