Vauni: specialista na designové krby

Tagy:  krby, krby, domácí krby, ekologie, ekologické krby, interiér, interiérové krby

Sponzorované odkazy:

Vauni: specialista na designové krby

Ekologické krby jsou velmi oblíbenou alternativou klasických komínových krbů, které ne vždy nacházejí v interiérech dispoziční řešení. K výhodám stolních nebo volně stojících krbů patří především jejich přenosnost a možnost flexibilního umístění.

K novinkám na trhu patří exkluzivní a nabídkově omezené krby, spadající do repertoáru společnosti Vauni. Ekologické krby fungují na principu metylalkoholu, kterým jsou poháněny, tudíž nevyžadují nutné montážní ani technické zařízení.

K přednostem patří především jejich dokonalý vzhled, snadná údržba a mobilita v prostoru. Krby Globe a Divider od společnosti Vauni patří k nejúžasnějším designovým skvostům, jenž dokáží přeměnit prostor v nezapomenutelnou atmosféru.

Krb Globe je volně stojící designový krb, jehož krása spočívá k kopuli, která je srdcem ohniště. Koule je usazena na podstavci, vnitřek je obložen žulou a betonem. Nabídka zahrnuje model v bílém a černém provedení, vybírat můžeme s nízkým či vysokým podstavcem, který je otočný.

Skleněný model Divider je elegantní a decentní krb, který je možné integrovat do všech stylů interiéru. Minimalistické pojetí spočívá v decentnosti, čirosti materiálu a jednoduchosti.

Kvalitě, originalitě a vysokému designu samozřejmě odpovídá i cena, která se pohybuje kolem 100 000 Kč za kus.

kolekce krbů Globekolekce krbů Globe
krby Dividerkrby Divider

zdroj: http://www.vauni.com

Článek Vauni: specialista na designové krby byl publikován 9. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...