Barové židle přesně dle vašich představ

Tagy:  bar, jídelní stůl, opěrátko, opěrka, podsedák, polstrované sedátko

Sponzorované odkazy:

Barové židle přesně dle vašich představ

Barové židle mohou mít mnoho podob a jejich malá přehlídka nás jistě velmi překvapí. Bar v naší kuchyni či společenské místnosti si jistě zaslouží, abychom vybrali takové židle, které se k němu perfektně hodí, budou pohodlné a zaujmou i naše hosty.

Jednoduché a klasické židličky které nikdy nic nezkazí

Pokud neradi experimentujeme či si potrpíme na klasické a jednoduché věci, jistě budeme vybírat mezi dřevěnými barovými židlemi či židličkami s kovovou konstrukcí. Kovové nohy a hranaté kožené sedátko působí prostě a současně velmi elegantně a vkusně. Do moderního bytu se hodí černá dřevěná barová židle s nízkým opěrátkem na záda. Ozdobit ji můžeme barevným podsedákem. Barová židle z přírodního dřeva bude působit příjemným dojmem téměř v každém interiéru. Kovová konstrukce s koženým sedátkem s opěrkou bude tím pravým pro moderní jednoduché interiéry.

Jednoduché a nenápadnéJednoduché a nenápadné

Nejrůznější barové židle pro milovníky dřeva

Dřevo je jedním z nejvyužívanějších materiálů a v některé ze svých podob se hodí do naprosto každého interiéru. Velice originální je barová židle s opěrkou na záda i na ruce. Poskytuje tak daleko větší komfort, než jiné židle. Velmi se proto hodí pro lidi, kteří používají bar i místo jídelního stolu. Vyhneme se tak bolestem zad a mnohým dalším nepříjemnostem. Velmi rozdílná je masivní dřevěná židle připomínající prastarý nábytek stlučený z polínek. Pro svou originalitu však jistě zaujme a udělá v interiéru dojem. Pěkná a decentní dřevěná židle s opěrkou nás potěší ladným tvarem a pohodlím, které nám při sezení poskytne. Především nezvyklým designem nás překvapí poslední dřevěná barová židle s tvarovaným sedátkem.

Dřevěné v mnoha provedeníchDřevěné v mnoha provedeních

Moderní a originální kovové židle, co udělají dojem

Lesklý kov dokáže rozzářit interiér a upoutat pozornost. Skvěle se hodí zejména do moderních domovů, kde jeho využití na nábytku a doplňcích převažuje. Lze jej doplnit a o detaily ve výrazných barvách. Jednoduchá barová židle s opěrkou na záda i na ruce nám skvěle poslouží. Praktická je také celokovová hranatá židle, která se silně leskne a odráží světlo. Velice netradiční a originální je design barové židle s kulatým opěrátkem na záda a jedním opěrátkem na ruce. Jistě zaujme ty, co mají vždycky rádi něco odlišného.

Ušlechtilý kovUšlechtilý kov

Barevné barové židle nabídnou nejen pohodlí

Barevné barové židle s měkkým polstrovaným sedátkem nejen skvěle vypadají, ale především nabídnou nezvyklé pohodlí a komfort. Vybírat můžeme z mnoha odlišných tvarů a barev tak, aby se nové židličky perfektně hodili do interiéru, kde je chceme mít.

Výrazné a vkusnéVýrazné a vkusné

Článek Barové židle přesně dle vašich představ byl publikován 12. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...