Robotický vysavač v designovém obleku

Tagy:  robot, vysavač, koule, dekorace, robotický vysavač, interiérové dekorace, dekorační prvek, elektronika, elektrický, elektro, domácí elektro, drobné elektro

Sponzorované odkazy:

Robotický vysavač v designovém obleku

Roboti jsou němý pomocníci, kteří se pomalu, ale jistě začínají integrovat do našich interiéru a začínají s námi žít. Zjednodušují nám život, ušetřují práci a pomáhají v nejrůznějších činnostech.

Ještě donedávna měli naši robotičtí pomocníci jednoho velké mínus, kterým byl design, jenž je dnes otázkou minulosti. Robotický vysavač v podobě designových kulovitých objektů s otvory, to je nejnovější produkt Dava Hakkense.

Robotické vysavače nejsou v současné době žádnou novinkou, jejich přítomnost zaplavuje čím dál, tím více moderních domácností. Ovšem designový vysavač, který spíše vypadá jako dekorace je opravdovým tahounem.

Zde však může platit pravidlo, že „něco za něco“, tedy vysoká dávka designového pojetí je vystřídána účelovostí. Robot totiž dokáže vysávat pouze vodorovné plochy, schody, rohy a přechody jsou pro něho tabu. Ovšem na druhou stránku dokáže vysávat všechny druhy povrchů, včetně koberců s dlouhým vlasem.

V samotném nitru robota je zabudován prachový míč (obal), do kterého spadají veškeré nečistoty. Srdcem robota je motor, který mu umožňuje automaticky se pohybovat po místnosti, s opakovaným se dobíjením ve své základně.

designové i praktickédesignové i praktické

Zdroj: http://www.davehakkens.nl

Článek Robotický vysavač v designovém obleku byl publikován 28. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...