Nábytek SCONTO pro náš domov

Tagy:  nábytek, doplňky, obchodní domy, značky, SCONTO

Sponzorované odkazy:

Nábytek SCONTO pro náš domov

I čeští zákazníci mají možnost vybavovat své domácnosti nábytkem a doplňky z řady evropských řetězců obchodů s těmito produkty. Jedním z nejznámějších a nejdéle fungujících je pak Nábytek SCONTO.

O obchodních domech SCONTO

Obchodní domy SCONTO nejsou na našem trhu žádnou novinkou. Nábytek si zde můžeme vybírat už od roku 1995, byť z počátku pouze v Praze. Dnes je obchodních domů této značky již několik po celé republice. V Praze najdeme hned dva, a to na Černém Mostě a ve Stodůlkách, dále v Brně, Ostravě, Liberci a Ústí nad Labem. Další prodejna se připravuje v Českých Budějovicích. Obchodní domy jsou na první pohled velmi nápadné, poznáme je podle hranatých tvarů, žluté barvy a červených detailů včetně výrazného nápisu SCONTO.

SCONTO má německé kořeny, je totiž dceřinnou společností německého Höffnera.

Internetové stránky SCONTO

Webová prezentace společnosti přináší zákazníkům velký užitek. Nalezneme zde nejen základní informace o jednotlivých obchodních domech, ale především katalog se zbožím. Zde pak u jednotlivých produktů najdeme také detailní popis a velmi užitečná je možnost ověření dostupnosti výrobků na skladě v konkrétním obchodním domě.

Široká nabídka výrobků

Jak již bývá zvykem, zákazníkům se nabízí široká paleta produktů, a to jak nábytku, tak bytových doplňků. V rámci jednotlivých druhů výrobků pak bývá v nabídce řada různých stylů, aby si každý mohl vybrat svému bytu na míru.

Vybavení obývacích pokojů

K vybavení obývacího pokoje se nabízí jak hotové obývací stěny, tak obývací programy sestávající ze sektorového nábytku. Zákazník tak má možnost sám si zvolit to, co potřebuje a co se mu nejlépe hodí do jeho domácnosti. Doplňuje to pak řada pohovek, křesel, stolků a stolečků a dalšího drobného nábytku, který zvyšuje komfort.

Obývací pokoj ve svěžím styluObývací pokoj ve svěžím stylu

Kuchyně od SCONTA

Nabídka kuchyní je skutečně široká. Najdeme je ve zpracování odpovídajícím nejnovějším trendům, zrovna jako rustikálně laděné kuchyně představující spíše klasiku. V nabídce nechybí ani zcela jednoduché kuchyňské linky určené tam, kde se žádá zejména jejich funkčnost.

Moderní kuchyňské sestavyModerní kuchyňské sestavy

Nábytek pro nejmenší

I ti nejmenší si zaslouží krásný a funkční nábytek. SCONTO má nabídku přímo pro ně. Mimo samostatných kousků se nabízejí i kompletní nábytkové programy zahrnující vše, co je pro vybavení dětského pokoje třeba. Většina produktů se vyznačuje svěžím stylem.

Nábytek pro nejmenšíNábytek pro nejmenší

Článek Nábytek SCONTO pro náš domov byl publikován 8. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...