Nábytek svěžího designu

Tagy:  nábytek, kancelář, kanceláře, kancelářský nábytek, stůl, psací stůl, pracovní stůl, skříně, skříňky, Mumbai

Sponzorované odkazy:

Nábytek svěžího designu

Nábytek vyplňuje každý moderní interiér, vždy se však nese v jiném designovém duchu, stylu a koncepčního uspořádání. Ačkoliv se architektonickým trendem vyvíjí minimalistický styl, nábytek byl je a troufám si říci, že i nadále bude součástí interiéru.

K trendy prvkům interiérového designu patří minimalismus, to platí nejen o střídmosti stávajícího vybavení, ale také o strohosti samotného kusu nábytku. Tímto směrem se ubírá i kolekce elegantního nábytku pocházející z italské společnosti Fuksa.

Kreativní designéři Doriana Fuksas a Massimiliano Fuksa vytvořili stylový, jednoduchý a zároveň minimalistickou kolekci. Nábytek Mumbai představuje trendy kolekci kancelářského nábytku v jednotné tvůrčí sadě.

Kolekce zahrnuje psací nebo pracovní stůl, vyšší a nižší skříňky, které jsou svým vnitřním uspořádáním přizpůsobeny kancelářskému využití.

Pracovní stůl je vyroben ze dvou listů překližky, obvodová konstrukce je z ocelového laserového řezu. Strohost rohů je sražena do podoby rohů oblých, zakulacených, což vytváří nádech vysoké elegance a moderního vzhledu.

Název kolekce Mumbai, doslova vystihuje styl nábytku: Mumabi je totiž jedním z novějších, velmi živých a inovativních měst nacházejících se v Indii. A stejně tomu tak je i v případě této kancelářské kolekce, která je inovací v kancelářském nábytkovém světě.

elegantní a svéžíelegantní a svéží
dokonalá interiérová harmoniedokonalá interiérová harmonie
elegantní styl v moderním pojetíelegantní styl v moderním pojetí

zdroj: http://www.fuksas.it

Článek Nábytek svěžího designu byl publikován 6. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...