DUPLEX: akvárium kombinované s voliérou

Tagy:  akvárium, voliéra, rybičky, kanárek, papoušek, doplňky, interiérové doplňky, zvířátka, domácí zvířátka, klec, klec na ptáčky, dekorace, bytové doplňky

Sponzorované odkazy:

DUPLEX: akvárium kombinované s voliérou

Interiérové doplňky dokáží úplně změnit nebo alespoň částečně pozměnit obytný prostor. Nabídka interiérových doplňků je na trhu nepřeberná, výběr je možné podřídit potřebám interiéru, vkusu, stylu nebo finanční stránce.

Svět architektury, designu a interiérového vybavení ovlivňuje multifunkčnost, která se stala fenomenálním pojetím. Není se však čemu divit, jelikož do popředí přichází úspora finanční, prostorová a technická.

Opravdu unikátním kouskem se stala kombinace dvou naprosto neslučitelných předmětů, kterými jsou ptačí voliéra (klec) a akvárium s rybičkami. Harmonie snoubení těchto dvou interiérových doplňků má jménu DUPLEX.

Tvůrcem akváriové voliéry DUPLEX je Constance Guisset, jehož tvůrčí myšlenkou bylo snoubení vody a vzduchu a vzájemného přátelství či harmonického spojení ryb a ptactva. Realita by však byla pravděpodobně úplně jiná, ale vizualizace DUPLEXU mluví za vše.

DUPLEX je ideálním řešením pro všechny milovníky kanárků a rybiček, pro ty, kteří nemají zbytečně volné prostory pro klec a akvárium. Ideální řešení nejen pro malé prosotry, ale také pro interiéry moderní, nadčasové a trendy.

Duplex: to je překvapující setkání, které evokuje možnou fúzi mezi vzduchem a vodou.

dokonalé soužitídokonalé soužití
exkluzivní interiérový prvekexkluzivní interiérový prvek

zdroj: http://www.constanceguisset.com/index.php?…

Článek DUPLEX: akvárium kombinované s voliérou byl publikován 3. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...