Barevné řešení malých verand

Tagy:  barva, barvy, interiérové barvy, barvy v bytě, interiér, minimalismus, minimalistické prvky, vzdušnost, veranda, verandy, terasa, zahrada, balkón, exteriér, nábytek, zahradní nábytek, venkovní výzdoba, květiny, kytky, venkovní rostliny, zahradní rostliny, dekorace, ozdoby, moderní interiér, nábytek, dům, byt, dekorace, styl, balkon, veranda, terasa, barevné řešení exteriéru

Sponzorované odkazy:

Barevné řešení malých verand

Verandy jsou místem odpočinku, relaxace, uvolnění, načerpání ztracené energie či jen k rozjímání a lenošení. Ovšem, aby se dalo na verandě harmonicky relaxovat s pozitivním vlivem na naši mysl, je zapotřebí vhodné barevné kombinace.

Vlastníci malých verand by se barevně měli držet střídmost, jelikož pestrobarevné stísněné prostory působí opticky ještě o polovinu méně. Barevné kombinace by měly být nejen jednoduché, ale také přehledné a opticky vyrovnané. Barevné prvky se promítají především v textiliích (podsedáky, ubrusy, ubrousky, rohožky).

Mnoho barev, které nepřehluší ani nezahltí barvy ostatní, docílíme kvetoucími rostlinami, které vyzní kdekoli. Bohatě kvetoucí rostliny doslova rozzáří celý prostor a barevně můžeme snoubit se všemi barvami ostatními.

Ideálním řešením jsou přírodní doplňky, v podobě kamínků, dřevin, sušených plodů a aranžmá. Verandy také vkusně doplňují různé nástěnné nebo závěsné dekorace, taktéž ve stylu přírodním. Hitem se staly papírové lampiony, kovové lucerničky nebo světelné řetězce či solární mini lampy, které se zapichují do květníků či obrubníků chodníčků.

K dokonalému aranžmá přispívají sezónní dekorace typu závěsných věnců z listí, mísy s ozdobnými dýněmi nebo pestrá nabídka sladkého ovoce. Nápadům se meze nekladou, stačí disponovat špetkou fantazie a decentní mírou vkusnosti.

každý typ verandy lze barevně doladitkaždý typ verandy lze barevně doladit
elegantně, stylově a módněelegantně, stylově a módně

zdroj: http://freshome.com/…-small-porch

Článek Barevné řešení malých verand byl publikován 2. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...