Sofa s úložnými prostory

Tagy:  křeslo, nábytek, sedací nábytek, interiérový nábytek, relaxační křeslo, židle, odpočinkové křeslo, úložný prostor, úložiště, přihrádka, ukládání

Sponzorované odkazy:

Sofa s úložnými prostory

Vedle designu, hraje významnou interiérovou roli i multifunkčnost, která se odráží v nábytku. Zpravidla se jedná o nábytek disponující několika možnými významy, resp. Více možnostmi užití. Trend multifunkčnosti se odráží všemi směry, neboť je stále více poptávaný ze strany zákazníků.

Jedním z velmi povedených příkladů multifunkčního nábytku je i sofa – relaxační křeslo od japonského architekta – designéra, Daisuke Kotovi. Křeslo s výstižným pojmenováním „lost in sofa“ snoubí vysokou dávku designového provedení s praktičným užitím a dostatečným úložným prostorem.

Neobvyklý název (pojmenování) křesla napovídá, že má schopnost v sobě ztratit (schovat) různé předměty. Svým uživatelům umožňuje do sebe vkládat např. mobilní telefon, dálkové ovladače, notebook, časopisy, televizní programy a další drobnosti. Snadné vsunutí předmětů do sofy je možné díky malým načechraným čtvercům, které tvoří její povrch.

Křeslo je nejen vysoce funkční, ale také esteticky významné, vtipné a přinejmenším velmi zajímavé. Ideální oživení každého interiéru, ve kterém vyzní nejen jemná elegance, ale také určitá míra praktičnosti.

dokonalé pojetí multifunkčnostidokonalé pojetí multifunkčnosti
úložiště pro knihy, ovladače, časopisy, mobily, …úložiště pro knihy, ovladače, časopisy, mobily, …

Zdroj: http://www.dskmtg.com

Článek Sofa s úložnými prostory byl publikován 23. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...