Saba: knihovna v italském duchu

Tagy:  nábytek, obývací pokoj, obývací stěny, moderní nábytek, regály, regálové systémy, police, knihovna, moderní knihovna

Sponzorované odkazy:

Saba: knihovna v italském duchu

Říká se, že v jednoduchosti je krása, o to více toto přirovnání platí v podobě interiérového nábytku. Moderním trendem je vysoká dávka originality ve spojení s tradičností, designem a nejednotvárností.

Takovým příkladem může být i police Prima Quarto , která je horkou novinkou společnosti Saba Italia. Charakteristickými rysy nábytkové policové stěny je několik pojmů, které ji výstižně oceňují. K hlavním rysům patří především dynamičnost, která je patrná již na první pohled.

Dalším charakteristickým pojmem je design v kombinaci s aktuálností, jenž v zásadě vystihují celkové ztvárnění nábytku. Originálně řešené tvarové pojetí splňuje nejnáročnější trendy podmínky, ve kterých se snoubí originál, kreativita a důmyslná detailnost ve spojení s abstraktním pojetím.

Policový systém Prima Quarto je navržen pro účely úložného prostoru knih a časopisů, některé přihrádky by však mohly být využity i pro dekorační předměty. Police, jakoby plující ve větru, disponuje strmými přihrádkami, které nejlépe pojmou knihy a časopisy, popř. DVD a CD nosiče.

Nábytek je k dostání ve dvou základních velikostech, nižší o rozměrech 120 × 125 × 25 cm a vyšší o rozměrech 220 × 125 × 25 cm.

elegance na prvním místěelegance na prvním místě
dokonalé designové pojetídokonalé designové pojetí
fascinující úložný rostorfascinující úložný rostor

Zdroj. http://www.sabaitalia.it/…_quarto.html

Článek Saba: knihovna v italském duchu byl publikován 11. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...