Neviditelné police jsou módním hitem

Tagy:  police, poličky, nástěnné police, polička, atypické poličky, moderní poličky, bytové doplňky, úložný prostor, police na CD, police na DVD, police na dekorace, police na knihy, police na časopisy, neviditelná police

Sponzorované odkazy:

Neviditelné police jsou módním hitem

Aktuálním trendem architektury a designu je minimalismus, který se objevuje v celkovém i individuálním pojetí. Minimalistické požadavky jsou kladeny nejen na stavbu jako celek, ale také na její jednotlivé části.

Minimalismus v interiérové pojetí se odráží ve skromnosti nábytku, dekorací, vyzdvihuje vzdušnost a lehkost. Přebytečný nábytek je vytlačován do ústranní, nahrazuje ho nábytek multifunkční a v poslední době i nábytek neviditelný.

Neviditelné police na knihy, tzv. TEEBooks systém, splňují abstraktní moderní sochařství v minimalistickém měřítku. Neviditelné police jsou podstatě řadou nezávislých regálů, které lze kombinovat a uspořádávat různými způsoby. Police nejsou určeny jen na knihy nebo časopisy, stejně tak dobře je mohou vyplňovat CD nebo DVD nosiče.

Konstrukci (vyrobená z kvalitního plechu) police lze uspořádat do libovolného tvaru, tedy dle potřeby nebo požadovaného designového hlediska. Během krátkého okamžiku lze vytvořit jednoduché nebo složité uspořádání, sršící vysokou dávkou originality, kreativnosti a stylu.

maximální prostorový účinekmaximální prostorový účinek
elegance v pravém smyslu pojetíelegance v pravém smyslu pojetí

Zdroj: http://www.teebooks.com

Článek Neviditelné police jsou módním hitem byl publikován 9. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...