Modulární světelný nábytek

Tagy:  nábytek, obývací pokoj, obývací stěny, moderní nábytek, rekosntrukce obývacího pokoje, zařizujeme obývací pokoj, regály, regálové systémy, modulární nábytek, světlo, osvětlení, světelný nábytek, svítící nábytek, boxy, úložné boxy

Sponzorované odkazy:

Modulární světelný nábytek

Nábytek hraje v interiéru podstatnou roli, zpravidla plní účel praktický, avšak nároky na jeho designovou stránku jsou ze strany zákazníků stále vyšší. Pokud se dokáže dokonale snoubit stránka praktická s estetickou, přináší nábytek do interiéru neopakovatelné kouzlo.

A právě tak tomu je v případě modulárního barevného nábytku Squared, navrženého Megan Searle. Nábytek je ukázkou toho, jak se dokáže v praxi snoubit praktičnost s estetikou, snadné integrace do interiéru a stylové provedení. K dalším přednostem a vysoké užitné hodnoty nábytku patří světelné efekty, které poskytují světlo.

Vestavěné osvětlení napomáhá nejen velmi snadné orientaci vyhledání předmětů umístěných v nábytku, ale zároveň poskytne intimní či bodové osvětlení v místnosti. Modulární nábytek Squared je dodáván v různých typech tvarového zakřivení, v různých barevných provedení a velikostech. Nabídka zahrnuje nábytek závěsný (vhodný především na lehčí předměty – CD, DVD, jako kancelářské police) i volně stojící (pro těžší předměty – knihy, květiny, …).

Kreativně řešený nábytek je vhodný nejen do moderních interiérů soukromých obydlí, ale také do kancelářských prostor či veřejně přístupných interiérů.

kreativní, hravé a přesto designovékreativní, hravé a přesto designové
modulární nábytek: to je flexibilita v interiérumodulární nábytek: to je flexibilita v interiéru

Zdroj: www.freshome.cz

Článek Modulární světelný nábytek byl publikován 31. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...