Světelný květinový stojan

Tagy:  rostlina, květina, pokojová rostlina, květiny, květinový stolek, lampa, lampička, stojací lampa, osvětlení, světlo, kytka, kytky, interér, stojan na květiny, stojan na rostliny

Sponzorované odkazy:

Světelný květinový stojan

Květiny jsou ozdobou každého interiéru, přinášejí do prostoru nejen estetické hledisko, ale také hledisko zdravotní, jelikož velmi účinně filtrují vzduch. Interiér bez květin bychom mohli přirovnat k tělu bez duše. A tak není divu, že květiny vyplňují nejednu místnost v našich domovech.

Umění umístění a aranžování květin je však stále velkou neznámou, květiny jsou zpravidla umisťovány na parapet za okno, kde však jejich krása zaniká. Řešením jsou různé květinové stolky, které však mívají jednu negativní vlastnost: zabírají hodně místa.

Interiérovým trendem je multifunkčnost, která by se měla odrážet v nábytku hlavním i doplňkovým. Zdárným příkladem je praktický květinový stojan od společnosti Aavra, který kombinuje vícero funkcí. Květinový stojan disponuje lampou, která nabízí osvětlení nejen svým majitelům, ale také květině.

Disk se žárovkou je pohyblivý, tudíž může být posunován po dřevěné tyči dle aktuální potřeby a požadavků. Interakce, která vyplývá z této symbiózy (řešení prostoru a podpory růstu rostliny) nabízí moderní řešení pro vaše domovy.

multifunkční využití – praktické i designovémultifunkční využití – praktické i designové
posuvná lampa zajistí světlo dle potřebyposuvná lampa zajistí světlo dle potřeby

Zdroj: http://www.aavra.com

Článek Světelný květinový stojan byl publikován 16. října 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...