Koupelnové baterie – inovace nebo sci-fi?

Tagy:  koupelny, koupelna, moderní koupelna, zařizujeme koupelnu, nábytek, koupelnový nábytek, praktický nábytek, toaleta, sanitární keramika, koupelnové doplňky, umyvadlo, baterie, vodovodní baterie, moderní baterie, police, polička

Sponzorované odkazy:

Koupelnové baterie – inovace nebo sci-fi?

Zařízení koupelny patří k velmi důsledným činnostem téměř každé moderní domácnosti. Na rozdíl od dob minulého století se zařizování koupelnového prostoru věnuje stále více majitelů a je jim přisuzován velký důraz.

Koupelna je považována za jednu z nejdůležitějších místnostech domu, neboť nám slouží jako relaxační a očistný prostor. Výběru nábytku, sanitární keramiky a doplňkům věnuje značnou pozornost, při zařizování se řídíme moderními prvky.

Inovace do koupelen však přichází teprve s doplňky Davida Gosse, který získal ocenění profesionálního designéra pro utváření koupelen. Jeho výrobek Shelf Life kombinuje dva funkční koupelnové objekty v jediném prostoru. Design rekonfiguruje klasickou baterii, která je zabudovaná v nábytku ztvárňující přímočarou nástěnnou polici.

Všechny prvky (páka, chrlič vody i police) jsou zhotoveny z jediného druhu materiálu, páka představuje součást designu a zároveň dekorativní prvek umístěný na polici.

Modulární charakter konstrukce umožňuje, aby byl výrobek přizpůsobitelný pro různé materiály a různé životní styly. Design a použitý materiál je tedy možné nechat si zhotovit na přání, dle stylu nebo potřeby stávají koupelny.

jedním slovem: „nápaditost“jedním slovem: „nápaditost“

Zdroj: http://www.digsdigs.com/…y-david-goss

Článek Koupelnové baterie – inovace nebo sci-fi? byl publikován 11. října 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...