Novostavby v Praze opět o něco levněji

Tagy:  byty, viladomy, bytové domy, Praha, novostavba

Novostavby v Praze opět o něco levněji

Při koupi bytu přicházejí v úvahu v podstatě pouze dvě možnosti, a to koupě bytu ve staré zástavbě a bytu v novostavbě. Díky situaci na trhu jsou dnes k dostání i nové byty za zajímavé ceny.

Novostavba – proč ano?

Novostavby mají mnoho výhod. Mezi ty nejvýraznější patří často nabízená možnost přizpůsobit budoucí bydlení ještě více svým požadavkům. Zejména u připravovaných projektů lze tak i uzpůsobit do jisté míry dispozice bytu. Často to však není ani nutné, jelikož mají developerské společnosti v nabídce ve stejné lokalitě celou řadu různě řešených bytů. Stačí si tedy vybrat.

Další výhodou novostaveb je komplexnější řešení budov a bezprostředního okolí. Doby, kdy zástavba připomínala králíkárnu, jsou ty tam. Celý komplex je navrhován tak, aby obyvatelé získali maximální pocit soukromí. Úpravy terénu a bohatá výsadba také k příjemnému bydlení přispívají.

Novostavby mají zpravidla řešeno i parkování. Parkoviště přímo v objektu tak není žádným překvapením.

Financování bytů

Developerské společnosti myslí i na financování ze strany klientů. Jednak v první fázi poskytnou zájemcům o byt orientační přehled financování. V druhé fázi nabízejí zprostředkování úvěru. Klientům tak šetří čas díky nižší zátěži spojené s administrativními náležitostmi i samotným vybíráním nejvhodnějšího produktu.

Novostavby v Praze

Současná nabídka pro novostavby v Praze je zajímavá. Situace na trhu měla vliv na pokles cen nemovitostí, a tím pádem stlačila i ceny novostaveb. Novou zástavbu nalezneme jak přímo v Praze, tak i v okolních klidnějších lokalitách. Stále se však dbá na dobrou dopravní obslužnost a plné napojení na infrastrukturu.

Nové byty na Praze 4

Lokalitou, kde byly nedávno vystavěny nové bytové domy, je třeba Praha 4. K dispozici jsou byty jak v nižších či vyšších obytných domech, tak ve viladomech. Najdeme je v Krči, v Modřanech, na Bohdalci či Nuslích. Některé z nich jsou teprve ve fázi projektu, jiné ale připravené přímo k nastěhování. V netypické nuselské budově Liberty Complexu jsou k dispozici také tzv. loftové byty.

Liberty building, autor: geosan-development.czLiberty building, autor: geosan-development.cz

Praha 10 láká nové obyvatele

Nové bytové domy nalezneme i na Praze 10, a to konkrétně třeba v blízkosti Botiče či Hamerského rybníka. U Botiče nalezneme kaskádové domy, které udělají dojem zejména na milovníky zeleně. Řada bytů láká nové obyvatele na rozsáhlé terasy, které přímo vybízejí k osázení.

Další developerské projekty v Praze naleznete na stránkách Geosan-development.cz.

Článek Novostavby v Praze opět o něco levněji byl publikován 13. října 2010 v 13.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...