Úložné papírové krabice – správné místo, kam uložit poklady

Tagy:  krabičky, úložný prostor, byt, interiér, úschovna, drobnosti, doplněk, krabice

Sponzorované odkazy:

Úložné papírové krabice  – správné místo, kam uložit poklady

Nejrůznější krabice a krabičky nám poslouží nejen jako úschovna, pro naše poklady. Některé vypadají tak skvěle, že bez problému zastanou funkci i doplňku. Nechte se inspirovat přehlídkou malých i velkých krabic a pořiďte si skvěle vypadající úložný prostor.

Nejen do kanceláře

Papírové krabice rozhodně nejsou záležitostí, která by se hodila pouze do kanceláří. Krabice různých velikostí a barev lze umístit do celého bytu a dokonce dělají skvělý dojem. Bílá či zelená sada krabic se zpevněnými rohy působí velmi decentně a elegantně, bude se hodit kamkoli, oproti zdobeným krabicím však své místo může najít i v pracovnách a domácích kancelářích. Červené krabice s půhledem jsou velmi praktickým pomocníkem, díky kterému bude každá věc mít své místo a zároveň ji nebude těžké dohledat. Snad nejjednodušší provedení můžeme obdivovat u čistě bílých jednoduchých krabic.

Krabice, praktický pomocník v domácnostiKrabice, praktický pomocník v domácnosti

Barvené vzory na krabicích

Krabičky nemusí být pouze nudně jednobarevné. Trendy nás ženou do rozmanitých barevných provedení. Tmavě modré krabice s abstraktním potiskem se stejně jako vzorované červené či barevně pruhované krabice skvěle hodí do šatníku. Do krabic můžeme uložit nejrůznější doplňky, jako jsou kabelky či šátky, dokonce i boty. Perfektně lze využít nízké krabice, které usnadní hledání. Pro předsíně či komory jsou jako stvořené hnědé bytelné krabice s potiskem s tématikou zahradničení.

Papírové krabice s různými potiskyPapírové krabice s různými potisky

Schovat lze i do kulatých

Nejen krabice, ale také kulaté krabičky v domácnostech upotřebíme. Skvěle se osvědčí při třídění drobností, kterých bývá v každém pokoji víc než dost. Máme-li takových krabiček více, můžeme je vyrovnat na police, kde budou skvěle vypadat.

Papírové krabice nejen hranatéPapírové krabice nejen hranaté

Krásné a zajímavé krabice

Krabičky mohou být také skutečně krásně zdobené, moderní a vzhledné. Překrásné květované barevné krabičky neudělají ostudu ani tomu nejmodernějšímu a nejluxusnějšímu interiéru. Ba naopak, spíše zkrášlí a ozvláštní pokoj. Elegantní černá prostorná krabice s natištěnou krajkou vypadá fantasticky. V jasném dívčím pokoji je nepostradatelná. Jednoduchá a prostá bílá krabička s ozdobnou mašlí je univerzální a také proto velmi praktická.

Krabice mohou být i skutečným skvostemKrabice mohou být i skutečným skvostem

Zdobené originály

Ruční práce je vždy nedocenitelná. Barevné krabice s veselými vzory převážně v růžových odstínech jsou ozvláštněné nalepenými proužky, knoflíky a barevnými kolečky. Jsou to unikáty, které v pokojích vyniknou a sklidí obdiv.

Drobné krabičky krásně zdobené, autor: Jana LehmannDrobné krabičky krásně zdobené, autor: Jana Lehmann

Článek Úložné papírové krabice – správné místo, kam uložit poklady byl publikován 16. října 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (4).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...