Přírodní umyvadla od Ammonitum

Tagy:  umyvadlo, umyvadla, dřevo, dřevěná umyvadla, koupelna, koupelny, vybavení do koupelen, Ammonitum, přírodní nábytek, přírodní umyvadlo, přírodní umyvadla, umyvadla ze dřeva, umyvadlo ze dřeva

Sponzorované odkazy:

Přírodní umyvadla od Ammonitum

Pokud jste milovníky přírody, přírodních materiálů a přírodního interiérového vybavení, pak pro vás bude tento článek inspirujícím materiálem.

Dřevěná umyvadla: nejnovější, nejžhavější trend v koupelnovém designu, který nikdy nevyjde z módy. Tato elegantní dřevěná umyvadla od německé firmy Ammonitum dokazují, že je dřevo nejen krásný, ale i trvanlivý materiál.

Nový rozměr do moderních koupelen přináší německá společnost Ammonitum, která vsadila na snoubení modernismu s přírodou. Dřevo, jako stavební a výrobní materiál se používá od nepaměti, dalo by se říci, že téměř s počátky lidské existence. Dřevo si i po dlouhá tisíciletí udrželo výsadní postavení a stává se tak oblíbeným materiálem i ve 21. století.

společnost Ammonitum představila svoji nejnovější kolekci dřevěných umyvadel, které jsou vyráběny přímo „na míru“ zákazníka. Vybírat můžeme libovolnou texturu, a to z nabídky disponující o škále více jak 80 druhů dřeva a jeho variací.

Každé umyvadlo je naprostým unikátem a originálním dílem, každý kus se ručně opracovává, leští a lakuje. Dřevo k výrobě umyvadlo je máčeno ve speciálním roztoku a poté se pokrývá minimálně deseti vrstvami speciálního laku, který splňuje zákon o nezávadnosti výrobku s možností použití i na dětské hračky.

Po nalakování přechází výrobek do fáze sušení, které trvá několik týdnů, z důvodu absolutního vysušení. Konečná fáze zahrnuje použití speciální úpravy NanoCover pro voděodolnost povrchu, jenž s sebou přináší i minimální podmínky na údržbu. Umyvadla nepotřebují žádnou specifickou údržbu, není zapotřebí žádných čistících prostředků, bohatě postačí voda.

Jak již bylo řečeno, umyvadla se vyrábějí ručně, a to ve všech fázích, tudíž výroba jednoho trvá přibližně 11 – 13 týdnů.

ojedinělá krásaojedinělá krása
decentní a originální ztvárnění dřevadecentní a originální ztvárnění dřeva
v různých barevných odstínech a texturáchv různých barevných odstínech a texturách

Zdroj: http://www.ammonitum.com

Článek Přírodní umyvadla od Ammonitum byl publikován 7. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...