Izometrický nábytek: dokonalá symetrická souhra

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, křeslo, taburet, sedák, stolička, židle, stůl, stolek, konferenční stolek, konferenční stůl, židle, interiérový nábytek, jídelní stůl, jídelní židle

Sponzorované odkazy:

Izometrický nábytek: dokonalá symetrická souhra

Nábytek hraje v interiéru nezastupitelnou roli, a to jak z pohledu praktického, tak i designového. Ovšem skloubit praktičnost s estetickou stránkou je velmi náročný a mnohdy až nesplnitelný úkol. Ovšem výjimka potvrzuje pravidlo a tak si představme nábytek izometrický.

Izometrický nábytek (jídelní stůl a židle) fascinuje nejen minimalistickým designem, ale také originálním ztvárněním. Zajímavě řešený nábytek pochází z kreativní dílny Kalon Studios, kde byl sestaven na základě myšlenkového prvku minimalismu a symetrie.

Kolekce izometrického nábytku je vyrobena ze 100 % eko-šetrných a přírodních materiálů, které zaručují udržitelně ekologický prvek. K výrobě bylo použito bambusové dřevo (v případě likvidace 100 % rozložitelné) a speciální olej, kterým je docíleno povrchové úpravy.

Charakteristika izometrického nábytku: jednoduché a elegantní linie přinášející extra kouzlo do každého interiéru. Jednoduchý a adaptabilní design umožňuje začlenění a přizpůsobení se každému interiéru.

Cena za jídelní stůl se pohybuje okolo 1 600 amerických dolarů, za jednu židli zaplatíme cca 380 amerických dolarů. Detail je zaměřen na každý centimetr nábytku, pevnost, stabilitu a přesnost ruční výroby. Nábytek lze pořídit jednotlivě, ale vskutku dokonale působí v setu, tedy kombinace jídelní stolu doplněného o minimálně čtyři židle.

dokonalá symetrická souhradokonalá symetrická souhra
jednoduchý designjednoduchý design
elegantní a vkusnéelegantní a vkusné
čisté a hladké liniečisté a hladké linie

Zdroj: http://freshome.com/…alist-design

Článek Izometrický nábytek: dokonalá symetrická souhra byl publikován 27. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...