Kreativní a praktické police

Tagy:  police, poličky, nástěnné police, dřevěné police, polička, atypické poličky, moderní poličky, bytové doplňky, úložný prostor, modulární police, boxy, nástěné boxy, police na CD, police na DVD, police na dekorace, barevné police, čtverec, barva, multicolor

Sponzorované odkazy:

Kreativní a praktické police

Úložné prostory jsou v interiéru nejen velmi ceněny, ale pro jejich přítomnost se obtížně hledají volné centimetry. Skříně, skříňky či komody nemohou být pro svoji velikost použity všude, kde bychom potřebovali. Řešením jsou tedy police či nástěnné skříňky, které se však esteticky ne vždy do daného interiéru hodí.

Hravě, stylově, kreativně a především designově působí jednoduše řešené police – nástěnné boxy. Barevné čtverce o rozměrech 17 × 17 × 17 cm jsou nejen přínosem praktickým, ale i estetickým. Jejich využití nachází široké uplatnění – v soukromých domácnostech, v kancelářích či veřejných budovách.

Co se týče uskladnění předmětů, záleží na aktuální potřebě – boxy jsou vhodné na CD či DVD přehrávače, kosmetiku, parfémy, dekorace, drobné doplňky nebo doplňky potřebné k nejrůznějším ručním pracím.

K přednostem tohoto závěsného úložného systému patří mobilita a vlastní uspořádání, jelikož si je můžeme uspořádat tak, jak se nám líbí. V nabídce jsou standardně k dostání dva druhy sad, a to s počtem osmi nebo čtyř kusů. Barevně jsou boxy dostupné v odstínu černé, zelené, krémové, žluté, oranžové, červené, modré a bílé.

široká palete barevširoká palete barev
mobilita uspořádánímobilita uspořádání

Zdroj: http://mayflo.com/…ge-boxes.htm

Článek Kreativní a praktické police byl publikován 16. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...