Dřevěné obklady od Ann Sacks

Tagy:  Dřevěné obklady, Ann Sacks, obklady, dřevo, obklady ze dřeva, atypické obklady, obklady do interiéru, interiér, moderní obklady, obkladačky

Sponzorované odkazy:

Dřevěné obklady od Ann Sacks

Interiérové obklady patří v dnešní době k nezbytnostem, které vyplňují stěny moderního domova. Materiálová, tvarová i barevná plejáda nezná hranic, nabídka je natolik rozmanitá, že jejich výběr je náročnou záležitostí.

V oblasti materiálového provedení jsme mohli zaznamenat celou škálu nejrůznějších tovarů, klasikou však zůstává keramika nebo sklo. Ovšem interiérový design jde dopředu doslova mílovými kroky, a tak vám dnes můžeme představit exkluzivní dřevěné dlaždice.

Ačkoliv technika, design a architektura vymýšlejí a přicházejí stále s novými, nevšedními nebo velmi zajímavými materiály, trendem je i opačná verze, tedy návrat ke klasice. Tímto směrem se rozhodla jít i designérka Ann Sacks, která vytvořila unikátní kolekci. Nejnovější kolekce dřevěných dlaždic je pojmenována Indah a synonymem pro ni je elegantnost, klasičnost a originalita.

Dřevěné dlaždice jsou vyrobeny ze dřeva – teaku, jsou určeny nejen pro milovníky všehoji přírodního, ale také pro vyznavače neobvyklého a originálního designu. Dřevěné dlaždice Indah jsou nabízeny v různých motivech, s rozmanitou povrchovou strukturou a letokruhy. Rozmanitá škála barev, vzorů a struktury, umožňuje všem zákazníkům, vybrat ten nejlepší model pro svůj interiér.

tradiční a přesto jinétradiční a přesto jiné
pojetí elegance, klasičnosti a originalitypojetí elegance, klasičnosti a originality
dřevěné dlaždice představují krok do budoucnostidřevěné dlaždice představují krok do budoucnosti

zdroj: http://mayflo.com/…od-tiles.htm

Článek Dřevěné obklady od Ann Sacks byl publikován 12. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...