Zásuvky a vypínače v nových tvarech

Tagy:  vypínač, zásuvka, přípojka, elektroinstalace, stmívač

Sponzorované odkazy:

Zásuvky a vypínače v nových tvarech

Že jsou zásuvky a vypínače bezvýznamný detail, který není třeba řešit? Podívejte se na zásuvky a vypínače, které se dnes objevují na trhu, a bude vám jasné, že je potřeba udělat změnu.

Ta správná tečka

Dřívější nabídka vypínačů, zásuvek a dalšího zboží z této kategorie nedovolovala téměř nic. Na výběr bylo mezi bílou, krémovou či černou, maximálně ještě čistě hranaté nebo lehce zaoblené. Obvykle tedy nebylo co řešit a sáhlo se po tom, co bylo zrovna levnější. Dnešní situace je však jiná a často přivádí nakupující do situace, kdy nevědí, který model se do jejich příbytku hodí lépe. Pokud však svoji volbu dobře rozmyslí, výsledek bude stát za to. Vypínače a zásuvky budou právoplatnou součástí interiéru dotvářející jeho vzhled.

Stavebnicový systém

Pokud budete vybírat mezi novými produkty, často se vám stane, že se vrátíte do dětských let. Vypínače i zásuvky jsou totiž často sestavovány z jednotlivých dílků tak, aby se perfektně hodily do interiéru. Jednotlivé díly jsou součástí celého systému, který obvykle zahrnuje nejen obyčejné zásuvky a vypínače, ale třeba i stmívače, zásuvky televize či telefonu. Máme tak možnost sestavit si výrobek přesně podle svých představ. Vybírat můžeme z různých tvarů, barev či materiálů.

Neutrální tóny, čisté linie

Pokud přeci jen preferujete klasický vzhled vypínačů a zásuvek, můžete sáhnout po produktech vyznačujících se čistými liniemi a tradičními barvami – bílou či krémovou.

Ta dnešní varianta si však půjčuje některé moderní prvky, těmi jsou například plastové průsvitné podsvícené proužky usnadňující orientaci či elegantní kovové detaily.

Další méně křiklavou variací je kombinace černé a bílé či stříbrné, která působí nadčasově. Je však již dostatečně výrazná s porcí šmrncu.

Kovové odlesky i ušlechtilá kůže

Dnešní produkty jsou k dostání také v paletě kovových odstínů. Nalezneme je také v kombinaci s jinými odstíny či materiály, zejména pak s neutrálními tóny.

Kov však není to jediné, co se na vypínačích či zásuvkách objevuje. K dostání jsou také výrobky využívající vlastností ušlechtilé kůže.

Barvičky i na vypínačích

Nejvýraznější novinky na trhu jsou zpravidla barevné. Tlumené tóny i výrazné křiklavé odstíny jsou v trendu. Zde se nejčastěji uplatňuje princip sestavení výrobku z různých dílů, tudíž fantazii se meze nekladou. Výhodou je také skutečnost, že stejně snadno lze pak vzhled vypínače či zásuvky změnit. Stačí vyměnit určitý díl a rázem se kompletně promění.

Článek Zásuvky a vypínače v nových tvarech byl publikován 7. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...