Ikea dětem – nábytek pro nejmenší

Tagy:  Ikea, nábytek, doplňky, děti, dětský pokoj

Sponzorované odkazy:

Ikea dětem – nábytek pro nejmenší

Obchodní domy IKEA každý zná a jistě si je oblíbí pro široký sortiment nábytku a bytových doplňků nabízených za dostupné ceny. Firma Ikea myslí také na nejmenší a zabývá se navrhováním a výrobou dětského nábytku i hraček, které zaujmou rodiče i děti.

Skříňky a poličky na všechny nezbytnosti

Děti si jistě oblíbí netradiční hravý design a veselé barvy, kterými řada nábytku přímo dýchá. Skříňka v kombinaci červené a růžové barvy se bude do holčičího pokojíčku skvěle hodit. Více klučičí je praktický modrý regálek, do kterého srovnáme knihy, hračky ale i oblečení. Nízká komodička se třemi zásuvkami je velmi praktická také proto, že případný nepořádek v ní není vidět. Roztomilou poličku, ale i tajemnou truhlu na poklady si děti zamilují.

Plnohodnotný nábytek z dřevotřísky potažené foliíPlnohodnotný nábytek z dřevotřísky potažené folií

Pro naše ratolesti i jejich kamarády

Místa k sezení není nikdy dost. Děti si rády vyberou místo kam se se svými hračkami uchýlí a praktické umělohmotné židličky se jim k tomu budou báječně hodit. Snadno se přenášení, jsou lehké a jsou prakticky nerozbitné. IKEA na děti myslí nejen při navrhování designu, zabývají se také tím, aby vše bylo pro děti bezpečné.

Série nábytku pro děti v různých designechSérie nábytku pro děti v různých designech

Roztomilá svítidla

Roztomilé lampičky, které vypadají jako zvířátka či květiny padnou dětem hned do oka. Poskytují příjemné osvětlení, které necháváme zapnuté během noci. Dětem takové jemné světlo dovolí hezky usnout a nebát se tmy a v případě nočního probuzení díky němu najdou cestu z pokoje.

Svítidla do dětského pokojeSvítidla do dětského pokoje

Aby bylo vše na svém místě

Děti mají spoustu hraček a svých pokladů. Aby jimi nebyl pokojíček zahlcen, je potřeba opatřit si úložné prostory, do kterých budou děti své cennosti ukrývat. Skvěle jim poslouží roztomilý kapsář se zvířecí hlavou. Kapsičky v růžových a červených tónech pojmou nejrůznější holčičí drobnosti a děti si do něj budou své věci rády ukrývat. Malá lehká komodička se čtyřmi šuplíčky děti okouzlí. Položit ji můžou na svůj pracovní stoleček, ale i na skříň či jen tak na zem. Krabice se zvířaty i malé dózičky s čísly najdou v dětských pokojích své místo.

Drobné úložné prostoryDrobné úložné prostory

Drobnosti pro děti

Děti si v obchodech IKEA jistě vyberou také hračky a nové plyšové kamarády. Svou zručnost mohou trénovat posouvání dřevěných korálků, celá hračka vypadá také jako zajímavá dekorace. Malý stan využijí naše ratolesti i jejich přátelé, stanovat mohou klidně ve vlastním pokoji. Sada barevného plastového nádobí může sloužit i na hraní. Košíček s plyšovou zeleninou je vtipným a milým dárkem, který děti nezklame. Své uplatnění jistě najde také zelenkavé umělohmotné nádobí s očima žáby.

V nabídce najdeme i hračky či dětské nádobíV nabídce najdeme i hračky či dětské nádobí

Článek Ikea dětem – nábytek pro nejmenší byl publikován 23. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...