Mozaikové obklady z nerezu

Tagy:  obklady, atypické obklady, koupelnové obklady, obklady do koupelen, dlaždice, neelnox, ocelové obklady, nerez,

Sponzorované odkazy:

Mozaikové obklady z nerezu

Obklady patří k nezbytným doplňkům každého moderního domu, jenž svým majitelům poskytují široké uplatnění. Jejich nejčastější využití zaznamenáváme v koupelnách či toaletách, poté v kuchyních. Design, styl, velikost, tvar a materiálové zpracování neznají hranice, dalo by se říci, že nás již nic nedokáže překvapit.

Neelnox je společnost, která nabízí nerezové mozaikové dlažby a obklady, v v rozmanité škále vzorů. Obklady z nerezu si získávají od zákazníků stále větší oblibu, a to především pro svoji originalitu a moderní design.

Společnost Neelnox má v nabídce obkladové komponenty v rozměrech od několika milimetrových částeček až po dlaždice velkoformátové. Nabídka zahrnuje sortiment rozmanitého tvarového provedení, vybírat lze nejen z klasických obdélníků či čtverců, ale také z tvarů kulatých nebo trojúhelníkových.

K originální sérii patří kolekce Z-15 Diamond, která zahrnuje obklady poseté autentickými krystaly Swarovski. K nadstandardní řadě patří i titanová kolekce, která zahrnuje dlaždice z titanu doplněných o krytinu disponující zvýšenými hygienickými vlastnostmi.

K přednostem ocelových dlaždic a obkladů patří především jejich životnost a stále krásný vzhled. Také jejich upotřebení je rozmanité, inspirací vám může být naše fotogalerie.

luxusní designluxusní design
rozmanité využitírozmanité využití
nepřeberná škála vzorůnepřeberná škála vzorů
moderní trendmoderní trend

Zdroj: http://design-milk.com/…mosaic-tiles

Článek Mozaikové obklady z nerezu byl publikován 10. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...