Sensation aneb luxus v každém detailu

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, křeslo, taburet, sensation, relaxační nábytek, lehátko, odpočinkové lehátko, relaxační křeslo

Sponzorované odkazy:

Sensation aneb luxus v každém detailu

Využití nábytku pro interiérové a zároveň exteriérové prostředí je vzácné, zpravidla nerealizovatelné.

Problém je v materiálové úpravě, hmotnosti nebo stylu, který nelze začlenit do obou dvou prostředí najednou. Z toho důvodu se v našich podmínkách člení nábytek na interiérový a exteriérový neboli zahradní.

Designér, Alexander Christoff, však světu ukázal, že skloubit obě dvě prostředí pro jeden typ nábytku, lze. Výsledkem je ultramoderní, trochu futuristické, avšak komfortně pohodlné křeslo – Sensation.

Křeslo Sensation je vyrobeno z kvalitního laminátu, lehací část je vypolstrována příjemným čalouněním tak, aby přinášela maximální pohodlí. Ergonomické tvarování a unikátní konstrukce nabízí majitelům příjemně strávené okamžiky nejen při relaxaci, ale také při sledování obrazovky, která je součástí křesla.

Design křesel Sensation disponuje čtyřmi vzhledy, které se nesou v duchu přírody a krajiny. Zelená kolekce je inspirována přírodu, zlatá kolekce se nese v duchu pouště, bílá kolekce je inspirována mořem a pláží, pro černou kolekci bylo inspirací město.

Velmi vkusný nábytek, který plnohodnotně vyplní nejen moderní interiér, ale také exteriér domu.

elegance ve spojení s uživatelským komfortemelegance ve spojení s uživatelským komfortem
inspirací byla přírodainspirací byla příroda
elegantní začlenění do interiéru i exteriéruelegantní začlenění do interiéru i exteriéru

Zdroj: http://www.beautifullife.info/…lounge-chair

Článek Sensation aneb luxus v každém detailu byl publikován 4. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...