Interaktivní nástěnné police

Tagy:  police, poličky, nástěnné police, dřevěné police, polička, atypické poličky, moderní poličky, bytové doplňky

Sponzorované odkazy:

Interaktivní nástěnné police

Okrasou a zároveň praktickým pomocníkem jsou police, které vyplňují holé zdi, jenž by se plnohodnotně jinak zpracovat nedaly.

Police mohou mít různé podoby, různé tvary, různé styly i různé barevné pojetí. Ačkoliv náš trh nabízí neuvěřitelné škálové možnosti výběru polic, nevyřešenou otázkou i nadále zůstávají doplňující detaily, které dokáží předmět designově povýšit.

Interaktivní police z dílny Maria Yasko disponují doslova kouzelným a harmonickým vzhledem, jenž se dokáže snoubit s každým interiérem. Atypické pojetí nástěnných polic sice tví v jednoduchosti, ale zároveň představují nevšední originální podívanou.

Nástěnné police jsou charakteristické bizarní propletenou podobou, která upoutá nejeden pohled v každém interiéru. Kromě své primární funkce, tedy úložného či odkládacího prostoru, zaujímá i vkusnou dekorační stránku.

Police jsou inspirovány přírodou, jednotlivými přírodními aspekty, kterými je např. strom, skála nebo květiny. Velmi vkusně působí police s detailními doplňky, kterými jsou nástěnné samolepky, jenž dotvářejí kompletní podobu.

Vhodný způsob jak obohatit interiér o vkusnou dekoraci a zároveň využít jinak nevyužitelné místo k úložnému prostoru.

krása a originalita tkví v detailechkrása a originalita tkví v detailech
inspirováno přírodouinspirováno přírodou

zdroj: http://www.beautifullife.info/…ined-shelves

Článek Interaktivní nástěnné police byl publikován 27. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...