Židle ze škatulky fantasy

Tagy:  židle, interiérový nábytek, sedací nábytek, křeslo, octopus, chobotnice, křesílko, odpočinkové křeslo, Samwoong Lee

Sponzorované odkazy:

Židle ze škatulky fantasy

Židle patří k nedílným součástem interiéru, jejich hlavní role je praktická či užitečná hodnota pro majitele, design se přesouvá na druhou příčku. Ovšem s tvrzením, že design není u židle podstatný bychom mohli polemizovat, stále více uživatelů upřednostňuje estetiku, teprve poté praktičnost a pohodlí.

Korejský designér Samwoong Lee vytvořil židli, kterou pojmenoval Octopus, což v překladu znamená chobotnice. Při pohledu na ní, ač se snažím sebevíce, však chobotnici nikde nevidím.

Výrobním materiálem, který tvoří základní designový prvek, je perleť, která nedisponuje ani stejnou barvou, ani stejným vzorem. Jednotlivé kousky perleti vyplňují celou plochu židle, při denním světle odrážejí sluneční paprsky, na základě čehož vznikají třpytící se odlesky.

Nádherně oblý tvar židle je pro sedací nábytek atypickým provedením, které je navíc umocněno nadčasovými a originálními prvky. V tomto případě se jedná především o atypicky pojaté nohy židle a ergonomicky tvarovaného sedadla. Kolekce je doplněna i konferenční stolek ve stejném designovém pojetí, jehož desku tvoří křišťálové sklo.

Luxusní odpočinkový nábytek, který bychom jednoznačně mohli zařadit do škatulky fantasy, tedy něčeho úchvatného, úžasného, ba dokonce dech beroucího.

perleťové provedeníperleťové provedení
dokonalá souhradokonalá souhra
originální prvek v interiéruoriginální prvek v interiéru

Zdroj: http://www.bornrich.org/…o-your-decor

Článek Židle ze škatulky fantasy byl publikován 26. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...