Moderní domov zdobí drahé lustry

Tagy:  světlo, osvětlení, interiérové osvětlení, lampa, lampy, stropní světlo, stropní svítidlo, nástenné světlo, nástěnné svítidlo, lustr, lustry, závěsné lustry, závěsná svítidla

Sponzorované odkazy:

Moderní domov zdobí drahé lustry

Ne vždy platí pravidlo, co je drahé je kvalitní a exkluzivní. Ovšem, v případě naší ukázky luxusních a exkluzivních osvětleních, nemá smysl něco zpochybňovat.

Luxusní řada exkluzivních lustrů nejen dokáže vytvořit výjimečný interiér, ale také navodí atmosféru velkoleposti. Stylový lustr má svoje vlastní kouzlo, svoji duši a osobitý nádech. Od ostatních se liší originální podobou, nevšedním materiálovým složením a jedinečným tvarem.

Ne každému interiéru však sluší exkluzivní lustr za desetitisíce korun s puncem zavedené světoznámé firmy. Také by neměl být přílišnou dominantou interiéru a jedinou věcí, na kterou se budou ubírat pohledy všech příchozích.

Exkluzivní nemusí znamenat přemrštěný a bohatě zdobený, neboť právě zde platí pravidlo, že v jednoduchosti je krása. Oblíbené a trendy jsou lustry jednoduchého, minimalistického stylu a decentního provedení. Třešničkou na dortu jsou svítidla z italské produkce, jelikož právě ty patří k nejuznávanějším na světě.

K luxusním lustrům patří i některé vitrážní modely typu Tiffany, které se vyznačují barevnými sklíčky. Tento typ lustrů vás uhrane především po setmění, kdy ze tmy vystoupí barevná spleť drobných sklíček.

exkluzivita spočívá v origináluexkluzivita spočívá v originálu
složité provedení dodá interiéru luxussložité provedení dodá interiéru luxus
dokonalý třpyt křišťáludokonalý třpyt křišťálu

Zdroj: www.flickr.com

Článek Moderní domov zdobí drahé lustry byl publikován 22. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...