Meditativní prostor s maximálním soukromím

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, křeslo, taburet, stolička, židle, pohovka, křeslo, sofa, lounge, kosha, relaxační křeslo, odpočinkové křeslo

Sponzorované odkazy:

Meditativní prostor s maximálním soukromím

V některých interiérech je soukromí ceněno jako poklad, avšak prostor k tomu určených je minimum nebo vůbec žádné. Výborné řešení nabízí nábytek určený k meditativním účelům, zvaný Kosha.

Kosha je fascinující architektonický objekt, který nabízí klidně prožité chvíle všem, kteří hledají soukromí. Ve výrobku se snoubí estetická čistota v kombinaci s fyzickou a duševní pohodou. Tento luxusní nábytek také nabízí dostatečné úložné prostory, které jsou určeny především pro knihy a časopisy.

Kosha představuje ergonomický design s elegantními liniemi, které jsou podtrhnuty ladnými harmonickými křivkami. Nábytek je vyroben z ořechového dřeva, povrchová úprava je opatřena lakováním. Menší detailní prvky jsou vyrobeny z březové překližky, přetřené tmavým, matným lakem.

Komfortní polstrování je použito v místech opěrky hlavy a v místech určené k sezení. Polstrování je v bílé nebo černé kůži, vyplněné jemným materiálem, který nabízí maximální pohodlí.

Ten, kdo hledá příjemné místo pro každodenní odpočinek, útěk před realitou nebo exkluzivní nábytek, určitě neodolá. Otázkou ovšem zůstává požadavek na prostor a nevyřešená finanční otázka. Ta, ovšem k dané kvalitě zpracování a originálnímu provedení, bude probíhat v dosti vysokých číslech.

multimediální prostor pro soukromé chvilkymultimediální prostor pro soukromé chvilky
elegantní materiálové provedeníelegantní materiálové provedení
Kosha nabízí dostatečné úložné prostoryKosha nabízí dostatečné úložné prostory

Zdroj: http://www.bornrich.org/…tative-space

Článek Meditativní prostor s maximálním soukromím byl publikován 21. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...