Květináče a obaly pro každou pokojovou rostlinu

Tagy:  květina, květináč, rostliny, pokojovky, obal, pěstování, doplňky, dekorace

Sponzorované odkazy:

Květináče a obaly pro každou pokojovou rostlinu

Možná se to nezdá ale i detaily dělají v naší domácnosti veliký dojem. Proto bychom si měli dát i na maličkostech záležet a výběr jakéhokoli interiérového doplňku si užít a důkladně zvážit. Záležitost, jako jako je výběr květináčů, si pak dokážeme vychutnat a brát ji jako výzvu. Nechte se inspirovat jedinečnými a originálními kousky a zjistěte, po jakých květináčích toužíte právě vy.

Přírodní materiály

S přírodními materiály nemůžeme udělat chybu obzvláště v tom případě, máme-li v takovém duchu laděný interiér. Obal na květináč, který vypadá jako složený z klacíků je originální a jako doplněk zaujme. S oblíbeným bambusem se setkáváme daleko častěji a oproti předchozímu květináči působí ten z bambusu moderněji. Bambus je skvělý materiál, ze kterého se vyrábí celá široká řada výrobků a také proto do našeho bytu skvěle zapadne.

Kovové květináče

Na zahradu, terasu i do interiéru se kov perfektně hodí. Nepodléhá zkázám, je trvalý a stylový. Kovové květináče nám trochu připomenou dávnou dobu, například slavnou éru antiky. Jako ze starobylého Řecka působí velký oválný květináč se zdobením. Lze jej dokonce i zavěsit. Jednoduché rostliny, jako jsou některé druhy trav skvěle vyniknou v originálním cípatém květináči.

Tmavá geometrie

Jednoduché prosté tvary a ostré linie jsou takřka definicí moderních a vkusných doplňků. Geometrické tvary kralují a zrovna tak bílá a naopak tmavá barva. Melírovaně šedý květináč si v našem interiéru jistě najde své místo. Podobně tvarovaný květináč jako součást tmavě šedivého setu nás zaujme. Oba dva se budou fantasticky vyjímat v obývacím pokoji po boku krémové hranaté pohovky.

Moderna

Dřevo je doménou spíše tradičně vyhlížejícího obydlí. Moderní interiér doplňují spíše ostré linie, barvy a inovativní materiály. Velmi žádoucí je, aby každá věc byla nápaditá. Designéři se nevyhýbají téměř ničemu, vše naopak berou jako výzvu. Do místností umisťují výrazné a nevšední prvky. Těmi mohou být zajisté i květináče. Nic není tabu. Dominovat pokoji může veliký rozměrný květináč umístěný v prostoru. Výrazné však naopak mohou být také drobné vhodně rozmístěné doplňky. Překrásné květináče ve tvaru koule v bílé barvě kombinované se stříbrnou nás okouzlí. Motivy ptáků a květin vykouzlí v našem domově jedinečnou atmosféru. Nejlépe se budou hodit do interiéru v čisté bílé barvě kombinované s šedou a stříbrnou.

Článek Květináče a obaly pro každou pokojovou rostlinu byl publikován 8. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...