Koupelnová umyvadla plná přírody

Tagy:  koupelny, koupelna, moderní koupelna, zařizujeme koupelnu, nábytek, koupelnový nábytek, praktický nábytek, umyvadlo, atypické umyvadlo, umyvadla, přírodní umyvadlo

Sponzorované odkazy:

Koupelnová umyvadla plná přírody

Design koupelnových umyvadel nezná v dnešním světě hranice, návrháři přicházejí se stále novými a aktuálními modely, které mávnutím ruky předčí ty stávající. Říká se, že umyvadlo je srdcem koupelny, tudíž bychom jeho výběru měli věnovat patřičnou pozornost a určitě mu vyčlenit nejen čestné místo, ale i dostatek prostoru.

Koupelnová umyvadla z řady Zen disponují jednoduchostí, avšak představují prvek, který dokáže okořenit koupelnu. Minimalistické pojetí skloubené s velkou dávkou přírody přináší naprosté oživení a odlišení do každé moderní koupelny.

Součástí této kolekce je nádobka, do které se zasadí rostlina. Úžasné oživení koupelnového prostoru, harmonické souznění přírodního kamene a živé květiny. Otázkou však zůstává, zda rostlina odolá náporu mýdlové vody, která se dostává přímo k jejím kořenům. Pohled na uhynulou rostlinu by pravděpodobně nepřispěl k nejlepšímu estetickému výsledku.

Nápade je to vskutku originální, působící exkluzivním dojmeme, jenž přinese luxus do nejedné moderní koupelny. Záleží však, jak budou rostliny odolávat odpadní vodě v praxi …

živé květiny rostoucí z umyvadlaživé květiny rostoucí z umyvadla

Zdroj: http://dornob.com/…ile-you-wash

Článek Koupelnová umyvadla plná přírody byl publikován 16. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...