Inovativní nábytek Pebble

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, křeslo, taburet, sedák, stolička, židle, stůl, stolek, konferenční stolek, konferenční stůl, kámen, oblázek, pebble, maluku

Sponzorované odkazy:

Inovativní nábytek Pebble

Interiérový nábytek je nepostradatelným vybavením každého moderního domu, jelikož bez něho by bydlení nebylo bydlením. A právě interiérovému nábytku je z pohledu designéru věnována největší pozornost. Dennodenně se setkáváme s novými, originálními, luxusními i exkluzivními kousky, které mnohdy až berou dech a slova z úst.

Jedním z takových interiérových nábytků, které stojí minimálně za pár řádků, je nábytek od společnosti Pebble. Jeho unikátnost spočívá v jednoduchosti a integrací s přírodou, jelikož je zdoben nádhernými, čistě bílými kamínky – oblázky.

Kamínky přinášejí do prostoru energii, líbivost, navozují příjemnou atmosféru a jsou velmi oblíbenou dekorační položkou. Lidé si je vozí ze svých cest, zdobí si jimi poličky, květníky nebo je používají k ozdobení fotorámečku. Jejich využití nabízí široké uplatnění a rozmanité možnosti užití.

Oblázkový nábytek, „Maluku Collection“, má silný vizuální dopad a je vhodný do všech moderních, prosvětlených a prostorných interiérů. Kolekce zahrnuje pohovku – sedačku, křeslo, stůl a konferenční stolek. V nábytku vypadají úžasně, disponují fascinujícím designem a utvářejí stylové bydlení.

elegance inspirovaná přírodouelegance inspirovaná přírodou
dokonalá sladěnostdokonalá sladěnost
atypické pojetí stoluatypické pojetí stolu

zdroj: http://freshome.com/…ebble-inlays

Článek Inovativní nábytek Pebble byl publikován 9. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...