Ručníky a osušky s puncem exkluzivity

Tagy:  ručníky, ručník, osuška, osušky, bavlněný osuška, bavlna, bavlněný satén, ručník z bambusu, osuška z bambusu, koupelna, koupelnové doplňky, koupelnové textilie, kvalitní ručníky, kvalitní osušky

Sponzorované odkazy:

Ručníky a osušky s puncem exkluzivity

Koupelnové ručníky a osušku se oproti jinému interiérovému vybavení mohou od sebe lišit pouze materiálovým provedením a barevným zpracováním.

Pokud však žádáme kvalitu a odlišnost, můžeme ji mít, samozřejmostí je však vyšší či nadprůměrná cena. K exkluzivnějším typům patří ručníky z česané bavlny nebo bavlněného saténu, které svým majitelům přinášejí maximální komfort.

Exkluzivní řadu však tvoří ručníky z egejské bavlny, které jsou vyrobeny z nejluxusnějších bavlněných vláken pocházejících z Egypta. K moderním a velmi žádaným typům patří ručníky z bambusové trávy, které jsou navíc šetrné k životnímu prostředí. Majitel bambusových ručníků ocení především vysokou míru savosti a odolnosti proti bakteriím a pachům.

Modernímu interiéru svědčí decentní barevné provedení, samozřejmostí je kombinace dvou až pěti různých barev. Výstředním motivům se však snažme vyhnout, jelikož se většinou nedokáží snoubit s charakterem koupelny.

Určitou známkou exkluzivity je i velikost, po koupeli si tudíž dopřejme osušku, do které se budeme moci zabalit „od hlavy až k patě.“ Moderním doplňkem jsou osušky disponující kapucou, které poslouží zejména po mytí vlasů.

kompletní sadakompletní sada
ručníky s přídavkem bambusových vlákenručníky s přídavkem bambusových vláken
kvalitní froté ručník dokonale ladí s interiéremkvalitní froté ručník dokonale ladí s interiérem
ručníkový šál pro maximální komfort osušení tělaručníkový šál pro maximální komfort osušení těla
k exkluzivitě je zapotřebí i vhodné skladování ručníkůk exkluzivitě je zapotřebí i vhodné skladování ručníků
pro romantické dušepro romantické duše
design v kombinaci s kvalitoudesign v kombinaci s kvalitou

zdroj: www.flickr.com

Článek Ručníky a osušky s puncem exkluzivity byl publikován 8. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...