Nástěnné dekorace ve znamení luxusu

Tagy:  nástěnné povrchy, povrchy stěn, dekorace stěn, úprava stěn, úprava zdí, obvodové zdi, materiály vhodné k úpravě stěn, nástěnné dekorace, zdobení stěn, dekorace na stěnu, obrazy, fotografie, fotky, keramické doplňky, rámy

Sponzorované odkazy:

Nástěnné dekorace ve znamení luxusu

Nástěnné dekorace dokáží dotvořit atmosféru jednotlivých místností a dodat interiéru novou podobu.

Exkluzivní nástěnné doplňky je možno zakoupit ve specializovaných prodejnách, jednou z možností jsou např. originální obrazy do slavných umělců. Další možností mohou být nejrůznější plastiky, pocházející též z dílny slavných umělců. Nevýhodou plastické dekorace je však její montáž, jelikož je nutné ji na stěnu přelepit či napevno zavěsit.

Z nabídky luxusních nástěnných dekorací můžeme jmenovat i fotografie, ať už se jedná o vlastní či rodinný portrét nebo portrét určitého předmětu, města, krajiny. K luxusním patří především ty fotografie, které jsou dílem slavných fotografů, např. od Jana Saudka. Výkřikem módy jsou fotografie barevné, velkoformátové nebo abstraktní, které nás mnohdy mohou svoji podobou až šokovat.

Praktickou a zároveň vysoce exkluzivní nástěnnou dekorací mohou být zrcadla, která jsou na trhu k dostání v různých cenových kategorií. Ty nejdražší jsou zdobeny zlatem a drahými kameny, broušenými kamínky Swarovski nebo orámovány vzácným dřevem.

V případě výběru exkluzivní nástěnné dekorace je zapotřebí si předem rozmyslet její umístění, jelikož je žádoucí, aby v interiéru dokonale vynikla. Ve specializovaných prodejnách vám samozřejmě s výběrem rádi pomohou zkušení pracovníci.

vkusná dekorace v podobě jednoduchých rámůvkusná dekorace v podobě jednoduchých rámů
barevná harmoniebarevná harmonie
klasické samolepky v exkluzivním podáníklasické samolepky v exkluzivním podání
netradiční přehlídka obrazůnetradiční přehlídka obrazů
originální obraz nebo fotkaoriginální obraz nebo fotka
nevšední pojetí osazení rostlinnevšední pojetí osazení rostlin

www.flickr.com

Článek Nástěnné dekorace ve znamení luxusu byl publikován 6. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...