Venkovní kuchyně plná přírody

Tagy:  kuchyně, kuchyňské linky, kuchyňské sestavy, nádobí, doplňky do kuchyně, venkovní kuchyně, zahradní kuchyně

Sponzorované odkazy:

Venkovní kuchyně plná přírody

Venkovní kuchyně zažívají zejména toto léto obrovský boom, jejich integrace do zahradního prostoru je velmi populární, praktická a účelná. Samozřejmostí je však dostatečný prostor, který umožní rovnoměrné rozestavění kuchyně a dalších nábytkových doplňkách, které jsou důležité pro plnohodnotný uživatelský komfort.

Multifunkčním vybavením disponuje venkovní kuchyně od Jamieho Durie, který vytvořil ultramoderní model ve spolupráci se společností Elektrolux. Kuchyně disponuje všemi vymoženostmi a všemi doplňky, které skýtá klasická moderní kuchyně. K základnímu vybavení patří vestavěné nerez elektrospotřebiče ve vysoké kvalitě a funkčnosti. To, co nesmí venkovní kuchyni chybět je gril, v Jamieho kuchyni je zabudovaný barbecue gril.

Velmi efektně působí prvky zeleně – čerstvých bylinek, které jsou zasazeny v hlavní desce kuchyně a oddělují jednotlivé vestavěné dílce. Přírodní kouzlo kuchyni také dodává dřevěná odpočinková lavice, která nabízí využití prostoru k praktické činnosti.

Minimalistický design v kombinaci s elegancí a uživatelským komfortem přináší příjemně strávené chvíle při vaření v přírodě.

dokonalé splynutí s přírodoudokonalé splynutí s přírodou
uživatelský komfortuživatelský komfort
luxus na každém centimetruluxus na každém centimetru

Zdroj: http://dornob.com/…sland-design

Článek Venkovní kuchyně plná přírody byl publikován 4. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...